Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fledderus verrast door wens FC Groningen: nieuw contract tot 2026

Laatste update:

"Onder leiding van Mark-Jan is het in twee jaar tijd gelukt om een selectie samen te stellen die én kan presteren én een waarde vertegenwoordigt op het veld. Dat zijn twee belangrijke criteria bij de beoordeling van een technisch directeur", vertelt Gudde op het clubkanaal. De directeur vindt dat Fledderus ook dagelijks progressie laat zien in zijn ontwikkeling. Volgens Gudde beschikt de technisch directeur 'de drive om iedere dag beter te worden'. "Dat is ook de mentaliteit die wij graag willen zien binnen de club. Al met al hebben we flinke stappen gemaakt binnen de gehele voetbalafdeling en willen wij Mark-Jan daarvoor waarderen. Tevens vinden wij het voor de continuïteit van de voetbalorganisatie van belang dat wij goede mensen lang aan ons weten te binden."

Fledderus laat op zijn beurt weten dat hij het goed naar zijn zin heeft bij de club. Dat Groningen met hem wilde verlengen zag hij niet aankomen. "Ik was er niet echt mee bezig mijn contract nu al te verlengen. De club wilde er met mij over in gesprek en dat is toch een enorme blijk van waardering", vertelt Fledderus. "Mijn aanstelling bij FC Groningen twee jaar geleden vond ik geweldig, maar was natuurlijk vooral gebaseerd op wat de club toen wist op basis van mijn verleden. Nu weet iedereen binnen de club hoe ik dagelijks met mensen samenwerk en daarom is dit voor mij echt een bevestiging van mijn ontwikkeling en doet het mij goed te voelen dat hierover tevredenheid is."

Fledderus zegt 'enorm' ambitieus te zijn. Hij wil zich graag bij Groningen verder ontwikkelen als technisch directeur. "Ik heb het gevoel dat we nog genoeg uitdagingen hebben en dat de ontwikkelingen bij FC Groningen op dit moment parallel lopen aan die van mijzelf. Ik geniet van mijn werk en ga elke dag met een lach op pad, met als doel om uiteindelijk ons hele achterland nog trotser te maken op FC Groningen."

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties