Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Flinke ruzie was aanleiding voor vertrek Ben White uit Engelse kamp

Laatste update:

De Engelse voetbalbond sprak vorige week in een verklaring over persoonlijke redenen, toen bekend werd dat White het Engelse kamp had verlaten. Sky Sports en de Daily Star melden nu echter dat het gaat om een ruzie met Holland, een belangrijk lid van de technische staf. Ook zou hij worstelen met zijn integratie bij the Three Lions, waardoor hij zich niet gelukkig voelde. White bleef tegen Iran en de Verenigde Staten negentig minuten op de bank. Tijdens de laatste poulewedstrijd tegen Wales was hij er al niet meer bij.

Het moment dat het lot van de verdediger bezegeld werd, kwam naar verluidt tot stand toen het in het bijzijn van de voltallige selectie tot een stevige woordenwisseling kwam met Holland. De mandekker was onvoldoende op de hoogte van zijn persoonlijke statistieken en prestaties tijdens trainingen. Ook zou White tijdens de voorbespreking op het duel met de Verenigde Staten niet op de hoogte zijn geweest van de sterke en zwakke punten van de tegenstander. Als gevolg hiervan werd besloten om White uit de selectie te zetten.

White was niet de enige speler die het kamp van de Engelsen verliet. Ook Raheem Sterling keerde tijdelijk terug in Londen. Zijn familie werd het slachtoffer van een woninginbraak. Sterling besloot het vliegtuig naar huis te pakken, maar is er zaterdag in de kwartfinale tegen Frankrijk 'gewoon' weer bij. Verwacht wordt dat hij op de bank begint. White keert niet terug bij de nationale ploeg. Het valt te bezien of hij in de nabije toekomst bereid zal zijn om weer voor de nationale ploeg uit te komen.

WK
Engeland
1 - 2
Frankrijk

Meer nieuws

Koeman maakt voorlopige EK-selectie van het Nederlands elftal bekend
184
FC Barcelona overleeft reuzenkansen hekkensluiter en wint dankzij Fermín López
15
Tijjani Reijnders besluit uitstekend debuutseizoen met fraaie bekroning
10
Uitblinker Summerville en Piroe helpen wervelend Leeds United aan finaleplaats
7
Gerry Hamstra krijgt jaar na vertrek bij Ajax nieuwe kans in de Eredivisie
0
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties