Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Flinke tegenvaller voor Italië op vooravond van openingswedstrijd EK

Laatste update:

In afwachting van een aantal laatste medische tests verbleef Pellegrini donderdag nog bij de nationale ploeg, maar een bericht op Instagram maakt duidelijk dat hij de komende weken niet in actie gaat komen voor zijn land. "Helaas laat dit verdomde dijbeenprobleem het niet toe om in actie te komen tijdens het EK", schrijft Pellegrini. "Dat is heel zuur op dit moment. Maar het is ook een teken dat we nog meer achter de ploeg moeten gaan staan en de ploeg moeten aanmoedigen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen van begin tot eind alles voor Italië zal geven. Dat geloof ik. Kom op jongens, kom op Italië. Voor elkaar!"

De ploeg van Mancini reist donderdag af naar het Stadio Olimpico, waar vrijdag om 21.00 uur de openingswedstrijd tegen Turkije wordt afgewerkt. Het duel is in Nederlandse handen, daar Danny Makkelie woensdag te horen kreeg dat hij het duel mag gaan leiden. Het uitvallen van Pellegrini is een volgende domper voor Mancini, die eerder Stefano Sensi ook al zag uitvallen met een blessure. De middenvelder van Internazionale kampt met een hamstringblessure en kon niet op tijd worden klaargestoomd voor het EK. Ook Marco Verratti komt niet in actie namens Italië. De middenvelder van Paris Saint-Germain moest vanwege een liesblessure onder het mes.

Italië is aan een indrukwekkende reeks bezig en bleef in de afgelopen 27 wedstrijden ongeslagen. De ploeg is dan ook een van de outsiders voor de Europese titel. Tijdens EURO 2016 eindigde het avontuur voor de Italianen in de kwartfinale, na een dramatisch verlopen strafschoppenserie tegen Duitsland. Een van de sterren in de EK-selectie is Ciro Immobile, die ook dit seizoen de grens van twintig doelpunten in de Serie A wist te bereiken. Italië is ingedeeld in Groep A met Turkije, Zwitserland en Wales.

-
Gaat Italië Lorenzo Pellegrini missen denk je?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties