Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Florentino Pérez doet Massimiliano Allegri eerste serieuze aanbieding'

Laatste update:

In de nacht van zaterdag op zondag werd duidelijk dat Zidane waarschijnlijk na dit seizoen vertrekt. Allegri was in 2018 al eens in beeld in Madrid, toen Zidane zijn eerste periode als trainer bij Real Madrid beëindigde, maar bedankte toen voor de eer. Drie jaar later ziet hij een toekomst bij de club echter wel zitten. De 53-jarige Italiaan heeft meerdere aanbiedingen gehad, maar voelt het meest voor de Koninklijke. Real Madrid ontkent volgens Goal het nieuws over een contractaanbieding voor Allegri, maar bestrijdt niet dat de trainer op de lijst staat.

Spaanse media kondigen vertrek bij Real Madrid na elf of twaalf prijzen aan

Zinédine Zidane lijkt bezig aan zijn laatste weken als trainer van Real Madrid.Lees artikel

De kranten in Spanje speculeren al geruime tijd over de eventuele opvolger van Zidane. Zo zou ook clublegende Raúl González, die uitstekend werk verricht bij Real Madrid Castilla, nadrukkelijk in beeld zijn om het takenpakket van de Fransman over te nemen. De interesse van Eintracht Frankfurt in de oud-aanvaller speelt mogelijk ook een rol in de beslissing van Real Madrid, dat verder ook met Joachim Löw in verband wordt gebracht. Löw vertrekt na het EK als bondscoach van Duitsland.

Het was maandag exact twee jaar geleden dat Juventus het vertrek van Allegri aankondigde. De trainer maakte het seizoen 2018/19 nog af, maar is sindsdien werkloos. Hij stond vijf seizoenen aan het roer in Turijn en werd ieder jaar landskampioen. Bovendien won hij viermaal de Coppa Italia en tweemaal de Supercoppa; ook stond Juventus tweemaal in de finale van de Champions League, al werd die trofee nooit gewonnen.

Zou Massimiliano Allegri een goede trainer zijn voor Real Madrid?

Meer nieuws

Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
7
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
8
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
11
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
27
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties