Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Florentino Pérez: 'Ik houd van hem, maar hij keert niet terug naar Real Madrid'

Laatste update:

"Ik houd van Ronaldo en hij heeft Real Madrid veel gegeven, maar het heeft geen zin. De logica ontbreekt", benadrukte Pérez, die erkent dat hij op straat veel wordt aangesproken over mogelijke topaankopen. "Zelfs met mondmasker herkennen mensen mij en vaak wordt mij nageroepen: 'Koop Kylian Mbappé!'. Real Madrid is elke periode aan een verandering toe, maar we hebben ook veel gewonnen en we hebben met de gevolgen van een coronapandemie te maken. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat Real Madrid niet de positie en de status verliest die het verdient. Dit jaar moesten we negenhonderd miljoen euro aan omzet draaien en we zullen op zeshonderd miljoen euro uitkomen. Maar Real Madrid was ook bijna failliet toen ik in 2000 werd gekozen", doelde hij op zijn eerste mandaat.

Pérez was minder uitgesproken toen de eventuele contractvernieuwing van Sergio Ramos ter sprake kwam. Het contract van de verdediger annex captain loopt over iets meer dan twee maanden ten einde en nog altijd liggen club en speler te ver uiteen over contractduur en salaris. "Ik ga zo", gaf de voorzitter aan. "We verkeren in een moeilijke situatie in financieel opzicht en niemand krijgt geld cadeau. Iedereen staat er slecht voor. Ik heb niet gezegd dat hij zal vertrekken. Op dit moment zijn we aan het kijken hoe we het jaar gaan afsluiten." Pérez kreeg de vraag of Ramos bereid is om zijn salaris met tien procent te verlagen. "Vorig seizoen wel, ja. Mag ik nu gaan?"

Presentator Josep Pedrerol kreeg het toch voor elkaar om Pérez nog wat langer te laten blijven. Het was immers de eerste keer in het achtjarig bestaan van het programma dat de voorzitter langskwam. Als het aan Pérez ligt blijft Vinicius Junior nog jarenlang bij Real Madrid, 'hij is absoluut niet te koop', en staat Zinédine Zidane nog jarenlang voor de selectie. "De beste trainer die we ooit hebben gehad, een legende. Hij is een grote persoonlijkheid. Iemand die moeite heeft met persconferenties. Sommige journalisten zijn heel vervelend. Zidane gaat gewoon zijn eigen weg. Hij is blij en wil gewoon zijn werk doen."

Pérez reageerde ook op het ontslag van José Mourinho bij Tottenham Hotspur. De Portugees slaagde er jaren geleden in om een einde te maken aan de hegemonie van het Barcelona van Josep Guardiola. "Mourinho zorgde ervoor dat de spelers van Real Madrid meer de strijd aangingen en dat is nu nog merkbaar. In negen van de laatste elf Champions League-toernooien bereikten we de halve finale. We zijn Mourinho dankbaar voor de introductie van die winnaarsmentaliteit."

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties