Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Florenzi viert doelpunt met grootmoeder; De Vrij schlemiel bij Lazio

Laatste update:

AS Roma - Cagliari 2-0
Het thuisduel met Cagliari was voor de supporters van Roma een weerzien met Zdenek Zeman, de trainer die het in het seizoen 2012/13 voor het zeggen had in Stadio Olimpico. De Tsjech zal echter niet tevreden terugkijken op het duel, want al na dertien minuten stond de eindstand op het scorebord. Mattia Destro zorgde op aangeven van Alessandro Florenzi voor de openingstreffer en de middenvelder maakte er drie minuten later 2-0 van. Florenzi schoot na een passje van Gervinho hard binnen en besloot zijn treffer te vieren met zijn 82-jarige grootmoeder.

De Italiaan gaf zijn oma op de tribunes een innige omhelzing en nam de gele kaart die hij daarna ontving voor lief. In de tweede helft was Cagliari niet bij machte om nog wat aan de achterstand te doen. Acht minuten voor tijd viel Urby Emanuelson in voor de geblesseerde Daniele De Rossi en de Nederlander maakte daarmee zijn debuut voor Roma.

Genoa - Lazio 1-0
Lazio boekte in het seizoen 2009/10 voor het laatst een overwinning op bezoek bij Genoa en zondag wilde het dus opnieuw niet lukken voor i Biancocelesti. De bezoekers waren wel de bovenliggende partij en stapelden kans op kans, maar doelman Mattia Perin blonk uit en hield onder anderen Felipe Anderson en Senad Lulic van scoren af. Filip Djordjevic raakte bovendien de lat. Lazio hoopte na rust wel de verdiende voorsprong te vinden, maar dat lukte niet. Sterker: Pinilla was in de 87e minuut verantwoordelijk voor de 1-0. De Vrij pakte zijn tweede gele kaart en een minuut later kroonde Pinilla zich met een kopbal tot de matchwinner.

-

Meer nieuws

'Toen ik in de basiself kwam moest Memphis Depay vanaf de rechterflank spelen'
5
Suriname pakt belangrijke punten; zeer opvallende haarband bij de tegenstander
8
Spanje laat Noord-Ierland mede dankzij uitblinkers Pedri en Yamal kansloos
9
Jack van Gelder raakt emotioneel van bezoek van Oranje-selectie aan tv-studio
50
Suriname wordt penalty onthouden: arbiter fluit niet voor overduidelijke aanslag
6
België wint van Luxemburg maar houdt adem in na volgende blessuregeval
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties