Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Florian Grillitsch weigert op allerlaatste moment aanbieding uit Franse top

Laatste update:

Alfred Schreuder haalde met Grillitsch afgelopen zomer een oude bekende in huis. De twee kennen elkaar nog van hun tijd bij TSG Hoffenheim, waar het contract van de middenvelder medio 2022 afliep. Het huwelijk met Ajax bleek vooralsnog geen succes. Grillitsch kampt al een tijdlang met kleine blessures, waardoor hij nog slechts vijf competitieduels in actie kwam. Eén keer mocht hij in de basis beginnen, tegen Go Ahead Eagles, in oktober vorig jaar.

Grillitsch speelde zijn laatste duel op 12 november, maar is inmiddels weer bijna fit. Hij is vastberaden nog zijn waarde te tonen in Amsterdam en heeft daarom bedankt voor de aanbieding uit Lyon. Les Gones waren bereid twee miljoen euro te betalen, dat door bonussen nog op kon lopen naar drie miljoen. Grillitsch zou daarmee de tweede Eredivisie-speler worden die deze zomer naar het Groupama Stadium verkaste: Amin Sarr kwam al voor maximaal 12 miljoen euro over van sc Heerenveen.

Mocht Grillitsch Ajax alsnog overtuigen de komende maanden, is een langer verblijf niet uitgesloten. De Amsterdammers hebben de optie zijn contract met twee jaar te verlengen. Grillitsch kwam naast Ajax en Hoffenheim ook nog uit voor Werder Bremen en het Oostenrijkse St. Pölten. Hij speelde tot dusver 35 interlands voor het nationale team van zijn land.

Meer nieuws

Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
4
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
7
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
40
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
9
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
9
Sneijder: 'Snap niet dat die 3 spelers nog denken dat Ronald Koeman hen oproept'
37

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties