Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Foeterende Van der Meijde eist direct vertrek bij Ajax: 'Je moet hem weggeven'

Laatste update:

ADO Den Haag-trainer Dick Advocaat begon nog met een genuanceerde mening over Bassey, maar daar wil Van der Meijde helemaal niets van weten. "De eerste drie ballen speelt hij gewoon naar een Feyenoord-speler! Dan moet je weer omschakelen van de aanval naar de verdediging. Dat kost heel veel kracht. Het kan gewoon niet bij Ajax. Misschien is hij een lieve gozer, leergierig, maar je gaat geen punten pakken met dit soort spelers." Door de verloren Klassieker tegen Feyenoord (2-3) bedraagt het gat met de aartsrivaal maar liefst zes punten.

Van der Meijde heeft genoeg gezien van Bassey. "Weet je wat je moet doen? Je moet hem weggeven. Ja, weg. Dit kan niet bij Ajax. Dit gaat toch niet? Het is een schande." Het aantrekken van Bassey, die naar verluidt niet op basis van een scoutingsrapport werd gekocht, laat volgens Van der Meijde zien dat het technische beleid in Amsterdam slecht is. "Het is amateuristisch dat Ajax alles uit handen heeft gegeven. Schandalig gewoon."

Van Basten
Op hetzelfde tijdstip als de uitval van Van der Meijde kreeg Bassey er ook van langs in Rondo op Ziggo Sport. "Heb jij hem ooit zo slecht gezien dit seizoen? Dit kan toch niet? Hij doet er alles aan om de bal niet te hebben… Hij speelt hem zo snel mogelijk af, hij was helemaal de weg kwijt. Hij wist niet waar hij moest lopen en hij wist niet óf hij moest lopen!" Ook Jorge Sánchez en Owen Wijndal kregen kritiek. "Sánchez hoeft de bal ook niet te hebben en Wijndal was ook weg. Timber is de enige die hem wil hebben. Op een gegeven moment ging Taylor hem halen, maar waar staat Ajax voor? Ajax staat voor voetbal van achteruit."

Eredivisie
Ajax
2 - 3
Feyenoord

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Paris Saint-Germain - Borussia Dortmund
0
'Mislintat wil bij Dortmund opnieuw samenwerken met eerdere succesaankoop'
4
FC Twente deelt nieuw contract uit: 'We zijn onder de indruk'
1
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
24
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
3
De Gelderlander weet waar nieuwe Vitesse-eigenaar mogelijk vandaan komt
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties