Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Fop-Chinezen' nemen Heerenveen beet vanuit flat in Beijing

Laatste update:

Voorzitter Jelko van der Wiel verklaarde deze week al tegenstander te zijn van een forse investering door BSIM, omdat hij geen goed gevoel heeft bij de firma. Hij kon niets logisch vinden toen hij het bedrijf intikte in Google en wierp zich op de barricaden. Er zijn echter ook bestuursleden die voor een overname zijn en aan de kant van Pieter Visser staan. Hij is de initiatiefnemer en probeert de zaken rond te krijgen. De Telegraaf ruikt onraad en publiceert nu een verhaal over de 'fop-Chinezen'.

De ochtendkrant schrijft hoe tussenpersoon Visser hard zijn best doet om te voorkomen dat er rechtstreeks contact wordt gelegd tussen de club en de mysterieuze firma uit Beijing. Het contact gaat via hem en hij wil de deal beklinken, zo stelt de ochtendkrant. Verslaggevers gingen zelf op zoek naar de mensen die BSIM zouden runnen, maar gaandeweg ontdekten ze dat er maar weinig klopt aan het hele verhaal. Uit uitgelekte correspondentie tussen de club en het concern kwam een adres naar voren en dat bezocht de krant.

"Maar daar blijkt geenszins het schitterende kantoor te zitten dat je verwacht bij dit zogenaamde wonderconcern. Achter een oude voordeur met een Chinese nieuwjaarswens, die saillant genoeg 'fortuinlijk' betekent, zit dus het bedrijf dat Heerenveen moet redden en naar grote hoogten moet stuwen", geeft de krant zaterdagmorgen aan. Ondanks herhaaldelijk kloppen wordt de deur niet geopend. De buren zeggen van niets te weten en ontkennen dat er een bedrijf huist in het pand.

Wanneer De Telegraaf telefonisch contact zoekt, wordt er wel opgenomen, maar de man aan de lijn spreekt geen Engels. Hij weet ook niets van een eventuele deal met een Nederlandse club en verwijst naar assistent-ceo Kong Weiqing. Die heeft drie telefoonnummers, beschrijft het dagblad, maar twee gebruikt hij er niet en hij blijft vaag over de interesse in sc Heerenveen. Volgens hem is het niet meer dan 'een idee dat speelt'. Waar het grote kantoor van BSIM precies is, wil hij niet zeggen.

Vergadering uitgesteld
Zaterdag zou er vergaderd worden door het bestuur van sc Heerenveen, maar die bijeenkomst werd zonder opgaaf van reden een week verplaatst. Er zou gesproken worden over het ontslag van voorzitter Jelko van der Wiel, maar dat gaat nu dus nog even niet door.

SC Heerenveen moet de contacten met BSIM gauw afbreken

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
0
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
9
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
6
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties