Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Forse kritiek op Oranje uit binnen- en buitenland

Laatste update:

Volgens het dagblad maakte de 'tenenkrommende Robin van Persie het weer niet waar'. De aanvaller, die afgelopen seizoen als topscorer van de Premier League eindigde, krijgt als rapportcijfer een 4. "De roep om Klaas-Jan Huntelaar zal groter dan ooit worden", voorspelt het dagblad. De Telegraaf vat de verhalen over de verloren wedstrijd tegen Denemarken samen als 'Afgang voor Oranje'. De Volkskrant noemt de nederlaag een 'zeperd': "De torenhoge ambities kunnen voorlopig in de koelkast."

Het Nederlands elftal is het lachertje van de dag in de Duitse media. Vooral Arjen Robben moet het ontgelden. De aanvaller faalde afgelopen seizoen bij Bayern München ook op de belangrijke momenten en BILD grijpt de mogelijkheid aan om Robben dat na te dragen. "Het Robben-drama zet zich door. Robben brengt Holland de Bayern-pech! Na de gemiste penaly tegen Chelsea schiet hij nu tegen de paal. En waar hij zelf had moeten schieten, geeft hij een slechte pass."

In de optiek van de BBC is Van Persie zijn 'shooting boots' kwijt. "In de Engelse competitie was hij afgelopen seizoen topscorer, maar nu wist hij de Nederlandse superioriteit niet om te zetten in goals", luidt het oordeel van de Britse omroep. Clarence Seedorf zegt dat Van Persie niet relaxed genoeg is in Oranje. "Als hij voor Arsenal speelt, is hij een andere Van Persie", claimt de ervaren middenvelder annex international.

Jyllands Posten, de grootste krant van Denemarken, schrijft dat Nederland klaagt over een gestolen overwinning, maar dat de Denen laten zien hoe een ploeg met moed en vastberadenheid eruit ziet. "Na de 1-0 uit het niets was de staatsgreep begonnen. Niemand geloofde dat het mogelijk was, maar in de tweede helft waren de Nederlanders blijkbaar te moe in de hete lucht. Dat ging ten koste van de scherpte van de combinaties. De Denen lieten zien waar echte mannen van gemaakt zijn."

Bekijk hier de samenvatting van Nederland - Denemarken:

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties