Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Forse kritiek op 'risicoloze' Feyenoord-ster: 'Valt enorm tegen'

Laatste update:

Luijckx heeft niet genoten van Feyenoord, al wil hij ook Volendam niet tekortdoen. "Ik vond wel dat Volendam het goed voor elkaar had, want zoveel open kansen creëerde Feyenoord nou ook niet." De Rotterdammers wisten de wedstrijd uiteindelijk naar zich toe te trekken door late treffers van topscorer Santiago Gimenez en invaller Igor Paixão.

De analist concludeert dat Feyenoord 'heel eendimensionaal' dacht in de manier van aanvallen. "Met name over de flanken kwam Feyenoord er bijna niet doorheen. De backs moeten altijd naar binnen en gaan bijna niet buitenom", aldus Luijckx.

"Pedersen kon dat, maar volgens mij moet Geertruida dat ook kunnen", gaat Luijckx verder. "Maar Geertruida kwam daar helemaal nooit uit. Zeker als je een buitenspeler op rechts hebt die linksbenig is (Yankuba Minteh, red.), moet je daar toch af en toe omheen? Dat deed Feyenoord niet en daardoor werd het veld steeds kleiner."

Luka Ivanusec
Jansen ziet dat miljoenenaankoop Ivanusec het lastig heeft in Rotterdam-Zuid. "Ik kan mij vinden in wat Kees zegt. Ik zie vooral moeite op de flanken. In het verleden had je daar vaak tandems, aan die zijkanten. Nu heb je Ivanusec aan de ene kant, die constant met zijn aanname al met zijn gezicht richting zijn eigen doel uitkomt. Dan is er eigenlijk voor een back al geen mogelijkheid meer om eroverheen te komen."

Volgens Jansen mist Ivanusec de kernwaarden voor een echte buitenspeler. "Hij mist snelheid, explosiviteit en een actie in de een-tegen-een. Door hem laten de backs het na op momenten dat Feyenoord echt kan domineren."

Verder is Jansen kritisch op Minteh. "Daar weet je sowieso niet van wat er gaat gebeuren, waardoor het voor de rechtsback achter hem lastig is om mee te doen. Hij lijdt ook zoveel balverlies… Daardoor krijg je het lastig, want Volendam bouwt de as gewoon dicht. Feyenoord heeft echt gewoon problemen op de flanken op dit moment."

Luijckx concludeert op basis van uitspraken van trainer Arne Slot dat de succescoach zijn buitenspelers ook nog niet goed genoeg vindt. Wanneer Schildkamp opmerkt dat Ivanusec voor zijn blessure wel van waarde was, geeft Jansen tegengas. "Ik vind Ivanusec echt enorm tegenvallen. Het is risicoloos, constant terug en er gebeurt te weinig. Feyenoord moet domineren op de zijkanten. Daar moet de tegenstander uitgespeeld worden, dus dan moet je een keer met individuele acties mensen passeren. Eigenlijk is Timber de enige die dat momenteel doet, door op het middenveld met zijn lichaam weg te draaien."

Eredivisie
Feyenoord
3 - 1
FC Volendam
Gaat Ivanusec zich nog herpakken dit seizoen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
6
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties