Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Forse straf dreigt opnieuw voor Juventus na onthullingen over 'geheime deals'

Laatste update:

Eerder werd bekendgemaakt dat Juventus tijdens de coronapandemie toch spelerssalarissen had doorbetaald, ondanks dat de club toen met het nieuws kwam dat de spelers tijdelijk van hun salaris afzagen. Het gerommel met de boekhouding verlaagde het verlies dat Juventus op papier leed. De club profiteerde daar direct van door de transfermarkt op te gaan, in plaats van gedwongen te worden te herkapitaliseren. La Vecchia Signora moest als straf vijftien punten inleveren, maar daar blijft het wellicht niet bij.

Volgens La Repubblica, dat zich baseert op informatie van het Openbaar Ministerie in Turijn, maakte Juventus in het geheim deals met competitiegenoten. Rolandro Mandragora, een middenvelder die in 2020 over werd genomen van Udinese, zou bijvoorbeeld officieel voor een terugkoopclausule van 13,7 miljoen euro gehaald zijn. Het lijkt er nu echter op dat Juve veel meer betaald heeft om Mandragora over te nemen en het OM vermoedt dat dergelijke deals met meer clubs en spelers zijn gemaakt.

Op 27 maart zal er een hoorzitting plaatsvinden en moeten alle feiten aan het licht komen. Op basis daarvan zal een rechter bepalen of Juventus opnieuw straf krijgt. Als dat het geval is, is nieuwe puntenaftrek of zelfs degradatie uit de Serie A een mogelijkheid. In 2006 werd de club uit Turijn al eens teruggezet naar de Serie B, al was dat toen vanwege betrokkenheid bij een groot omkoopschandaal in Italië. Op dit moment staat Juve zevende en zou het een ticket voor de Conference League pakken. Met de 'ontbrekende' vijftien punten zou de formatie van trainer Max Allegri tweede staan.

Meer nieuws

NAC-captain Martina onderbreekt interview: John Karelse valt eigen collega aan
27
Brazilië passeert twee Premier League-sterren voor Copa América
12
Ruud van Nistelrooij onthult wat hij Peter Bosz stuurde na kampioenschap PSV
2
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
41
Opvallende aanstelling mogelijk? 'Mark van Bommel past bij Feyenoord'
15
VZ Kort: Xavi Simons ontvangt opnieuw een Bundesliga-award
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties