Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna heeft aanwinst binnen en wil Groningen dwarsbomen in strijd om Hauge

Laatste update:

Het binnenhengelen van Hauge zou een absolute stunt zijn voor Fortuna, daar de rechtsbuiten in zijn tijd bij AC Milan te boek stond als een groot talent. Frankfurt ziet het vooral zitten om de Noor in Limburg te stallen, Hauge zelf zou mikken op een huurtransfer naar Groningen. De tegenstelling in wensen zorgt ervoor dat een deal momenteel stil ligt. De verwachting is echter dat Hauge, die het afgelopen halfjaar een teleurstellende verhuurperiode kende bij KAA Gent, in de Eredivisie gaat neerstrijken.

Fortuna wist zich tijdens de winterse transferperiode al te versterken met Thomas Buitink (gehuurd van Vitesse) en Stipe Radic (transfervrij). Donderdag kwam daar met Bistrovic een nieuwe speler bij. De 24-jarige Kroaat speelde in het eerste halfjaar op huurbasis voor Lecce in de Serie A, maar zat in Italië vooral op de bank. De rechtsbenige Bistrovic zal nu op huurbasis gaan spelen voor Fortuna, dat een optie tot koop in het contract heeft laten opnemen.

Transfermarkt schat de waarde van Bistrovic in op zo'n 2,2 miljoen euro, waarmee hij alleen Iñigo Córdoba (2,5 miljoen euro) voor zich moet laten als meest waardevolle speler. Wanneer Hauge (circa vijf miljoen euro) de overstap naar Sittard maakt neemt hij die titel over, al wordt de tienvoudig international dan gehuurd zonder optie tot koop. Fortuna zag deze winter sterkhouder Mats Seuntjens transfervrij vertrekken, terwijl de gehuurde Cole Bassett terugkeerde naar de Colorado Rapids.

Bij welke club moet Hauge aan de slag gaan?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties