Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna lijkt play-offs te kunnen vergeten door gouden ingreep Hake

Laatste update:

Fortuna en trainer Sjors Ultee, die deze week zijn contract verlengd zag worden tot medio 2023, kregen vlak voor de aftrap te maken met de eerste tegenslag, toen bleek dat George Cox niet ongeschonden uit de warming-up was gekomen en vervangen moest worden door Lazaros Rota. Eenmaal onderweg nam Utrecht direct het heft in handen. Othman Boussaid was al vroeg in het duel dichtbij de openingstreffer, toen hij in kansrijke positie uithaalde en het doel van Yanick van Osch onder vuur nam. Martin Angha gooide zich echter ternauwernood voor de bal en voorkwam daarmee dat de ploeg van Hake op voorsprong kwam.

Het was aan Van Osch te danken dat Fortuna in de fase die volgde niet alsnog op achterstand kwam. Mimoun Mahi, Gyrano Kerk en Willem Janssen probeerden allen een doorbraak te forceren, maar vonden de sluitpost op hun weg. Halverwege de eerste helft kwam de thuisploeg beter in de wedstrijd, zonder dat daar grote mogelijkheden uit voort kwamen. Op slag van rust dacht Utrecht wel op voorsprong te komen. Kerk werd diep gestuurd, ging alleen op Van Osch af en schoot beheerst raak. Dat deed de aanvaller echter wel in buitenspelpositie, waardoor scheidsrechter Björn Kuipers de treffer afkeurde.

In de tweede helft werd het spel van beide ploegen er niet veel beter op en schreeuwde Utrecht na een uur spelen om een strafschop, toen Roel Janssen stevig doorging op Hidde ter Avest. Kuipers wilde er niet aan en wuifde de protesten weg. Hake bracht vervolgens Dalmau binnen de lijnen voor Boussaid en zag dat de spits het duel tien minuten voor tijd besliste. De aanvaller kreeg de bal ietwat gelukkig voor de voeten en kon uit de draai eenvoudig afronden: 0-1. Fortuna was in de slotfase via Tesfaldet Tekie nog wel dichtbij de gelijkmaker, maar het schot van de buitenspeler eindigde naast het doel van Eric Oelschlägel.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties