Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna selecteert door en wil van veteraan af: 'Hij past niet in onze plannen'

Laatste update:

"In dit geval is het een simpele rekensom: hij was er niet bij tijdens ons trainingskamp, dus hij past niet in onze plannen", verklaart assistent-trainer Kevin Hofland in gesprek met 1Limburg. Het standpunt van Fortuna heeft puur met voetbaltechnische zaken te maken. "Met zijn manier van spelen past Malsa gewoon niet in ons systeem." Ook voor Braun, die 67 wedstrijden speelde voor de Sittardse club, is het over en sluiten. "Mocht hij blijven, kan hij wellicht een rol krijgen. Voorlopig zit dat er echter niet in."

Doelman Job van de Walle en middenvelder Luc Tinnemans lijken voorlopig ook niet in de plannen voor te komen. Fortuna heeft met Alessandro Ciranni al een vervanger voor Braun in huis en daarnaast kan ook Clint Essers als rechtsback uit de voeten. Malsa had op het middenveld tal van spelers voor zich, waaronder nieuwelingen Ahmed El Messaoudi en George Mells.

Fortuna zoekt nog naar een centrumverdediger. Als zich buitenkansjes voordoen, wil de club zich ook versterken met een vleugelaanvaller en een middenvelder.

Denk jij dat Fortuna Sittard komend seizoen in de Eredivisie blijft?

Meer nieuws

Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
0
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
15
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
10
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties