Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna Sittard in vorm maakt zelfs einde aan horrorreeks tegen PEC

Laatste update:

Mickaël Tirpan, de huurling van Kasimpasa die voor het eerst een basisplek kreeg van Ultee, kreeg na een kwartier spelen de eerste serieuze kans van de wedstrijd. De Belg vuurde een schot af richting de kruising, nadat hij in het zestienmetergebied aangespeeld werd door Zian Flemming, maar doelman Michael Zetterer verwerkte de inzet tot een corner. Halverwege de eerste helft deed Flemming ook zelf een duit in het zakje met een vrije trap op circa 25 meter van het doel; zijn inzet ging echter rakelings naast de linkerpaal.

Tien minuten voor het rustsignaal was Flemming opnieuw dicht bij een treffer, nadat Bram van Polen liet zich op een gevaarlijk positie aftroeven. Flemming kwam vervolgens oog in oog kwam te staan met Zetterer, maar sluitpost bleef goed naar de bal kijken en pareerde de inzet. Ook Emil Hansson kreeg voor de thee nog een mogelijkheid; zijn geplaatste schot vanaf de rand van de zestien belandde echter op de bovenkant van de lat.

De eerste kans voor PEC ontstond pas vijf minuten de hervatting. Mike van Duinen haalde de achterlijn en kreeg de bal via Pelle Clement vervolgens bij Eliano Reijnders. Hoewel de middenvelder de tijd en ruimte had om zijn ploeg van dichtbij op voorsprong te schieten, kreeg hij het leer niet tussen de palen. Na een klein uur spelen vond Fortuna de verdiende voorsprong. Flemming kreeg de vrije doorgang naar naar de rand van de zestien, waar hij Sam Kersten uitkapte en met een geplaatst schot Zetterer verschalkte: 0-1.

PEC hoopte onder meer via een schot van Thomas Lam en een inzet van Van Duinen nog langszij te komen, maar de Limburgers raakten niet in paniek. In de slotminuut van de reguliere speeltijd maakten de bezoekers aan alle spanning een eind. Invaller Mats Seuntjens kreeg de bal aangespeeld aan de linkerkant van het veld, omspeelde Zetterer in het zestienmetergebied en tikte van dichtbij binnen: 0-2. Het is pas de eerste zege van Fortuna op PEC na een reeks van liefst zeven uitnederlagen op rij in alle competities.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties