Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Fortuna Sittard pestte Oliseh weg met koud water en slecht eten'

Laatste update:

Fortuna stelde Oliseh vorige maand verrassend op non-actief, maar volgens de Nigeriaan lagen er geen goede redenen ten grondslag aan die beslissing. Van een verstoorde arbeidsrelatie zou volgens hem geen sprake zijn geweest, waardoor hij het seizoen graag als hoofdtrainer van de Limburgse club wil afmaken. Oliseh zou bij een mogelijke promotie naar de Eredivisie circa een ton aan bonussen mislopen en claimt imagoschade te hebben geleden.

Oliseh eist dan ook rectificatie van enkele in de media verschenen berichten, naast het eerder benoemde behoud van zijn baan als hoofdtrainer van de huidige nummer drie van de Jupiler League. Oliseh betichtte de club kort na zijn ontslag al van 'illegale praktijken' en zijn advocaat deed daar dinsdag nog een schepje bovenop. Zo zou clubeigenaar Isitan Gün de spelers van Fortuna vorig jaar een 'zwarte' bonus in het vooruitzicht hebben gesteld en stelde hij aan Oliseh voor om een deel van zijn salaris eveneens contant uit te betalen.

Oliseh zou niet akkoord zijn gegaan met het voorstel van Gün en tegen hebben gestribbeld. Die houding en zijn openlijke kritiek op het transferbeleid van Fortuna kwam hem naar eigen zeggen duur te staan, doordat hij nadien weggepest zou zijn door de club. Zo zou de coach een brief van een Fortuna-advocaat hebben ontvangen, stroomde er geen warm water meer uit de douche en kreeg hij slecht eten voorgeschoteld.

Fortuna komt op zijn beurt op de proppen met in totaal negentien ondertekende belastende verklaringen tegen Oliseh, waaronder een schriftelijke verklaring van aanvoerder Perr Schuurs. Hij stelt dat de spelers nu weer kunnen presteren, 'doordat de sfeer bij de club significant verbeterd is'. Oliseh handelde volgens Fortuna dictatoriaal en stond met zijn gedrag aan de basis van het vertrek van meerdere personen.

Meer nieuws

Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
3
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
14
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
30
VZ Kort: Bovenring van de noordzijde van het stadion van PSV krijgt upgrade
77
Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
8
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties