Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna Sittard toont veerkracht in bloedstollende kraker met zes goals

Laatste update:

De thuisploeg was in de openingsfase de iets sterkere partij, maar grote mogelijkheden bleven achterwege. Alexander Bannink kon niet voldoende afdrukken en ook Glenn Bijl kon doelman Alexei Koselev niet testen. Aan de andere kant van het veld was Andrija Novakovich de gevaarlijkste man, maar Kjell Scherpen hoefde nauwelijks in actie te komen. Het duel leek af te stevenen op een 0-0 ruststand, maar tien minuten voor de pauze brak Bannink de ban namens de Drentenaren.

Bij een snelle counter zocht Anco Jansen de diepgaande Bannink uit, die vervolgens uit een lastige hoek de bal in het net wist te deponeren: 1-0. Het leer werd nog getoucheerd door Wessel Dammers, waardoor Koselev op het verkeerde been stond. Bijl was direct daarna dicht bij de verdubbeling van de voordelige marge, maar de middenvelder schoot naast. Trainer René Eijer greep in de rust in en wisselde Mica Pinto en Lazaros Lamprou ten faveure van Marco Ospitalieri en Ahmed El Messaoudi.

Fortuna begon sterk aan de tweede helft. Lamprou had met zijn schot het vizier niet op scherp staan, terwijl Branislav Ninaj de kans op 1-1 onbenut liet door naast te koppen. Net wanneer Fortuna sterker werd, maakte Emmen de 2-0. Invaller Jafar Arias was alert bij een vrije trap van Caner Cavlan en kopte gedecideerd raak. Even later bracht Lisandro Semedo alweer de spanning terug in het duel. De aanvaller profiteerde van geschutter van de defensie van Emmen en schoot door de benen van Scherpen: 2-1.

Fortuna kreeg al snel weer een tegenvaller te verwerken, want Bannink scoorde nogmaals. De middenvelder kreeg de bal wederom mee van Jansen, kon vrij doorlopen naar het doel en bleef ijzig kalm. Het werd echter weer spannend op De Oude Meerdijk, want Finn Stokkers kon binnen koppen na weifelend optreden van Scherpen. In blessuretijd werd het feestje voor Fortuna compleet, want Jose Rodriguez bezorgde de Limburgers een zwaarbevochten punt.

-
Verwacht jij dat FC Emmen dit seizoen degradatie weet te voorkomen?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
0
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
0
Primeur in Duitsland: eerste vrouwelijke hoofdcoach in profcompetitie mannen
3
Vinícius spreekt na magische CL-avond bewondering uit voor collega-aanvaller
4
'Eerste aankoop van Arne Slot bij Liverpool moet zestig miljoen euro kosten'
6

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties