Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna Sittard wees Engels bod van een miljoen euro op Tijjani Noslin af

Laatste update:

Fortuna ging niet akkoord met het voorstel van the Lions omdat er simpelweg te weinig tijd was om nog een vervanger in huis te halen. Noslin baalde van zijn afgeketste transfer, maar vindt het geen straf om in Limburg te blijven. "Ik wilde de stap eigenlijk zetten, maar omdat het zo moeilijk ging heb ik besloten om te blijven. Dat Fortuna het bod heeft afgeslagen, zie ik eigenlijk alleen maar als compliment."

Meer: Öztürk spot opvallende uitblinker in Serie A: ‘Ik zag dit niet in de Eredivisie’

Noslin is inmiddels 24 jaar oud, maar nog niet zo heel lang profvoetballer. Op zijn 21e maakte hij de overstap van amateurvereniging DHSC naar TOP Oss. In Oss tekende hij een amateurcontract, maar nog voor de eerste wedstrijd werd hij door Fortuna weggehaald. "Ik ben in twee jaar tijd van nul naar een miljoen euro in waarde gegaan. Dat is heel bijzonder. Ik moet mijn koppie erbij houden en misschien ben ik dan over een tijdje wel tien miljoen euro waard."

Zian Flemming
Als de transfer doorgang had gevonden, was Noslin in de voetsporen van Zian Flemming getreden. De aanvallende middenvelder werd in 2022 voor 2,5 miljoen euro overgenomen door Millwall en maakt veel indruk bij de Championship-club. In totaal speelde hij al 52 wedstrijden voor de club. Hij wist hierin 16 keer te scoren en was 4 keer aangever bij een doelpunt.

Meer nieuws

Anderlecht heeft Vertonghen en Hazard niet nodig en dankt trefzekere Dolberg
1
Tijjani Lekatompessy draagt met beauty bij aan overtuigende zege AC Milan
2
Holstein Kiel schrijft historie met eerste promotie naar de Bundesliga ooit
8
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
5
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
15
Memphis Depay keert na 4e spierblessure dit seizoen terug in selectie Atlético
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties