Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen

Laatste update:

Bijzonderheden:


Mikautadze startte zoals gewoonlijk in de punt van de aanval en had al na ruim twintig minuten de bal in het netje. De spits mocht aanleggen vanaf elf meter en verschalkte doelman Lucas Chevalier.

Metz zou niet lang kunnen genieten van de voorsprong. Op aangeven van Jonathan David maakte Ismaily namelijk enkele minuten later de 1-1. Nog voor rust draaide Lille de wedstrijd helemaal om, toen Yusuf Yazici vanaf net binnen het strafschopgebied raak schoot: 1-2.

In de blessuretijd dacht Metz nog even aan een gelijkmaker na een treffer van Cheick Tidiane Sabaly, maar deze goal werd terecht afgekeurd wegens buitenspel.

Door de nederlaag blijft Metz steken op de zestiende plek, wat aan het einde van de rit deelname aan de play-offs om degradatie en promotie zou betekenen. Lille klimt (tijdelijk) over Stade Brest heen en neemt nu de derde plek in beslag.

FC Metz - Lille OSC 1-2


23' 1-0 Georges Mikautadze (penalty)
30' 1-1 Ismaily (assist: Jonathan David)
44' 1-2 Yusuf Yazici

Meer nieuws

Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
0
Van Hanegem: 'Hij is voor mij de beste speler ter wereld op het moment'
4
Thijs Dallinga scoort bij winnend Toulouse op afscheidsavond Mbappé bij PSG
3
AS Roma moet na nederlaag tegen Atalanta hopen op overwinning Atalanta
6
Riazor wordt gek: Deportivo La Coruña promoveert na zege op Barcelona B
11
Volendam-aanvaller Bilal Ould-Chikh succesvol geopereerd na goedaardige tumor
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties