Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fortuna trekt 'echte killer' aan: 'Hij boezemt angst in bij zijn tegenstanders'

Laatste update:

Braun komt over van het Duitse Wattenscheid 09. Hij heeft de Duitse en de Ghanese nationaliteit. "Christopher is een snelle, explosieve en aanvallend ingestelde rechtsback, die de volledige rechterflank kan bestrijken," zegt technisch directeur Charly Chudik via de officiële kanalen van Fortuna. Braun kwam eerder ook uit voor de Duitse clubs VfB Oldenburg, Wilhelmshaven en FC Sankt Pauli.

Hadzhiev is een Bulgaar, die vorig seizoen bij VfB Oldenburg voetbalde. "Kamen kan links centraal in de verdediging en als linkermiddenvelder uit de voeten," aldus Chudik. "Met zijn zeer dominante voorkomen en echte killersmentaliteit boezemt Kamen angst in bij zijn tegenstanders." Hadzhiev kwam eerder eerder uit voor Lokomotiv Sofia, Minyor Pernik, Pirin Gotse Delchev en Rodopa Smolyan. Hij genoot een deel van zijn opleiding bij Schalke 04.

Meer nieuws

Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
0
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
5
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
3
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties