Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fosu-Mensah en Ramselaar in voorselectie Oranje, Huntelaar gepasseerd

Laatste update:

De achttienjarige Fosu-Mensah, die pas zeven wedstrijden in de Premier League speelde, is de meest opvallende naam in de lijst die bondscoach Danny Blind naar buiten heeft gebracht. Een andere verrassing is de negentienjarige Bart Ramselaar, die een goed seizoen kent bij FC Utrecht en onlangs zijn debuut maakte voor Jong Oranje. Na twee wedstrijden in het beloftenelftal mag hij nu hopen op een selectie voor het 'grote' Oranje. Timo Letschert zit ook weer bij de voorselectie.

Blind heeft Huntelaar, die de laatste tijd niet in zijn beste periode zit bij Schalke 04, gepasseerd: in een gesprek met de spits heeft de bondscoach volgens het Algemeen Dagblad duidelijk gemaakt dat hij voor de laatste interlands van dit seizoen andere opties wil proberen. Verder is het opvallend dat Ajax-captain Davy Klaassen ontbreekt. Robin van Persie is er ook weer niet bij, net als Wesley Sneijder, maar omdat Fenerbahçe en Galatasaray aan het einde van deze maand de Turkse bekerfinale spelen, is dat geen grote verrassing. Arjen Robben is geblesseerd.

Oranje oefent op 27 mei in en tegen Ierland, daarna in en tegen Polen (1 juni) en vervolgens in en tegen Oostenrijk (4 juni).

De volledige voorselectie:

Doel: Jasper Cillessen (Ajax), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Jeroen Zoet (PSV)

Verdediging: Patrick van Aanholt (Sunderland), Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (PSV), Virgil van Dijk (Southampton), Timothy Fosu-Mensah (Manchester United), Rick Karsdorp (Feyenoord), Timo Letschert (FC Utrecht), Erik Pieters (Stoke City), Karim Rekik (Olympique Marseille), Kenny Tete, Joël Veltman (beide Ajax), Ron Vlaar (AZ)

Middenveld: Vurnon Anita (Newcastle United), Jordy Clasie (Southampton), Marco van Ginkel (PSV), Davy Pröpper (PSV), Bart Ramselaar (FC Utrecht), Tonny Vilhena (Feyenoord), Georginio Wijnaldum (Newcastle United)

Aanval: Memphis Depay (Manchester United), Bas Dost (VfL Wolfsburg), Vincent Janssen (AZ), Luuk de Jong, Jürgen Locadia, Luciano Narsingh (allen PSV) en Quincy Promes (Spartak Moskou).

Het is terecht dat Timothy Fosu-Mensah bij deze groep zit

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
11
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
35
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties