Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fosu-Mensah en Van Aanholt kunnen heldenrol Kane niet voorkomen

Laatste update:

De eerste 45 minuten werden gekenmerkt door twijfelachtige keepersoptredens. Na acht minuten zorgde Wayne Hennesey zorgde voor onrust in zijn eigen strafschopgebied. Hij riep na een vrije trap van Christian Eriksen richting het zestienmetergebied dat hij voor de bal ging, om zich vervolgens terug te trekken. James Tomkins werkte de bal tijdig weg. Vlak daarna herstelde Hennessey zich met een goede redding op een inzet van Kane.

Luttele minuten voor rust ontsnapte Hugo Lloris aan een straf, toen hij de bal ogenschijnlijk buiten het strafschopgebied aanraakte. Kevin Friend en consorten lieten echter doorspelen. Crystal Palace kwam in offensief opzicht amper in het verhaal voor, met name Alexander Sorloth kwam niet in het verhaal voor, maar Roy Hodgson kon tevreden zijn over de inzet en defensieve stabiliteit van zijn elftal.

In de tweede helft liet Tottenham zich ietwat meer zien, maar het hield niet over en Pochettino zag hoe zijn team pas in de 73e minuut de eerste grote kans na rust creëerde. Een zwak maar precies schot van Ben Davies in de hoek werd nipt door Hennessey tot corner verwerkt. Tien minuten later miste Serge Aurier een dot van een kans.

In de slotfase probeerde Dele Alli, op wie veel kritiek is om onder meer zijn schwalbes, de scheidsrechter tevergeefs te foppen met een duik. Uiteindelijk was het Kane die zijn team aan drie punten hielp. Na een corner van Christian Eriksen kopte de aanvaller de bal via de vingers van Hennessey in het doel: 0-1

-
Denk jij dat Tottenham Hotspur in de top vier eindigt?

Meer nieuws

'Verdediger van PEC kan fraaie overstap maken naar LaLiga of Premier League'
2
'Ik weet dat Christian Eriksen nog steeds een fijn gevoel heeft bij Ajax'
7
Luciano Spalletti betrekt 4 legendes om EK-titel met Italië te prolongeren
8
Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
27
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties