Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fosu-Mensah: 'Ik wil komend seizoen een vaste plaats veroveren bij United'

Laatste update:

"Ik heb met José gesproken dit seizoen. Hij is positief, het is goed om contact te hebben en hij zegt dat ik door moet gaan waarmee ik nu bezig ben", zegt Fosu-Mensah in gesprek met de Daily Mirror. "Ik wil terugkeren op Old Trafford en daar een vaste plaats veroveren volgend seizoen. Maar nu focus ik me nog op Crystal Palace. Het is voor een manager goed om een speler te hebben die op verschillende posities uit de voeten kan."

"Ik kan als centrale verdediger, rechtsback en defensieve middenvelder spelen", vervolgt de jonge verdediger, wiens contract bij Manchester United tot medio 2020 loopt. "Alles gaat goed. Ik kwam hier om regelmatig te spelen, dat is belangrijk voor mijn ontwikkeling. Om die reden ben ik gelukkig. Ik had niet verwacht dat we in het begin van het seizoen zeven wedstrijden zouden verliezen, maar ik heb hier twee goede managers gehad. Wat er veranderd is onder Roy Hodgson? Het gaat om concentratie, agressie, energie en vorm."

Frank de Boer haalde Fosu-Mensah in het begin van het seizoen naar Crystal Palace, maar hij kon al snel zijn spullen pakken na een dramatische seizoensstart. Onder opvolger Hodgson zijn the Eagles beter gaan draaien en momenteel bezet het de twaalfde plaats in de Premier League. Fosu-Mensah speelde tot dusver achttien wedstrijden voor de Londenaren.

Denk jij dat Timothy Fosu-Mensah volgend seizoen basisspeler zal zijn bij Manchester United?

Meer nieuws

Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
9
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
2
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
10
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0
Ajax trekt nieuwe hoofdsponsor aan voor de jeugd en strijkt miljoenenbedrag op
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties