Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fosu-Mensah wil verlengen: 'Ik wil onder Mourinho een topspeler worden'

Laatste update:

Na het ontslag van Louis van Gaal heeft opvolger José Mourinho al laten weten graag met Fosu-Mensah te willen werken. "Ik wil me onder hem verder ontwikkelen tot een topspeler voor Manchester United", zo benadrukt de ex-speler van Ajax, de club die hij in de zomer van 2014 verliet, in gesprek met het weekblad.

Het management van Fosu-Mensah onderhandelt momenteel met Manchester United over een nieuwe overeenkomst. De Premier League-club verlengde maandag de contracten van Marcus Rashford en Cameron Borthwick-Jackson; nog twee tieners die afgelopen seizoen doorbraken in de hoofdmacht van de Old Trafford-club.

Denk jij dat Timothy Fosu-Mensah een topspeler voor Manchester United wordt?

Meer nieuws

Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
1
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
7
NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
19
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
46
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
52
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
106

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties