Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München

Laatste update:

Afgelopen seizoen kwam de achttienjarige Wanner op huurbasis uit voor SV Elversberg, dat zijn competitiewedstrijden afwerkt in de 2. Bundesliga. Elversberg besloot de voetbaljaargang op de elfde positie.

Het is vooralsnog onduidelijk wat de intenties zijn van PSV. Elfrink benadrukt dat Wanner een speler is die 'ook zeker bij Jong PSV zou kunnen spelen'.

De offensieve middenvelder kwam afgelopen seizoen tot speelminuten in 28 2. Bundesliga-wedstrijden, waarin hij zesmaal trefzeker was en vier assists verzorgde.

Voor zijn tijdelijke overstap naar Elversberg maakte hij met het eerste elftal van Bayern München al speelminuten in de Champions League tegen Viktoria Plzen en Inter. In de Bundesliga kwam hij in totaal tot zes wedstrijden.

Wanner heeft alle jeugdelftallen van de Duitse nationale ploeg doorlopen, maar hij kan er ook nog voor kiezen om interlands namens Oostenrijk te gaan spelen. Het definitieve besluit heeft de spelmaker nog niet genomen.

In maart maakte Sky Deutschland bekend dat Bayern München erg tevreden is over de ontwikkelingen van Wanner, die nog over een contract tot medio 2027 beschikt in Beieren.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

PSV

Meer nieuws

Ontdek de nieuwste voetbalkleding van adidas TEAM voor komend seizoen!
0
Vrouwelijke fan van NAC Breda doet onhygiënische ontboezeming na promotie
0
Het Braziliaanse voetbalsprookje en een magisch jaar in de Bundesliga
5
Elfrink weet welk bod PSV bij Excelsior heeft neergelegd voor Couhaib Driouech
25
Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
35
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties