Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Foto's verraden langverwachte overstap van Ryan Sessegnon naar de top

Laatste update:

De transfer is nog niet officieel aangekondigd, maar op foto's vanuit het Tottenham Hotspur Stadium is te zien dat de jongeling poseert met het shirt van zijn nieuwe club. Diverse media, waaronder de BBC, melden dat de overstap een feit is en dat het alleen nog wachten is op de officiële mededeling van de betrokken clubs. Sessegnon verlaat Fulham na drie seizoenen, waarvan twee in de Championship en een in de Premier League. Op het hoogste niveau speelde hij vorig seizoen 35 wedstrijden.

Sessegnon had een contract tot medio 2020 bij Fulham, al hadden the Cottagers een optie om twee seizoenen langer met hem door te gaan. Zodoende moest Tottenham een transfersom betalen en volgens de BBC komt dat bedrag neer op 25 miljoen pond, omgerekend 27,1 miljoen euro. Via bonussen zou het bedrag kunnen oplopen tot maximaal 32,5 miljoen euro. De international van Engeland Onder-21 is na Jack Clarke en Tanguy Ndombélé de derde zomeraankoop voor Tottenham.

Hoewel de transfermarkt bijna de deuren sluit, lijkt de verliezend Champions League-finalist van vorig seizoen nog niet klaar. Naast Sessegnon gaat ook Giovani Lo Celso zich aansluiten bij Tottenham. Volgens de BBC wordt de Argentijnse middenvelder gehuurd met een verplichte optie tot koop. The Guardian meldde eerder dat het om een bedrag van zestig miljoen euro ging. Het is niet waarschijnlijk dat naast Sessegnon en Lo Celso andere spelers deze donderdag gaan tekenen bij Tottenham.

Gaat Ryan Sessegnon slagen bij Tottenham Hotspur?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
17
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
96
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties