Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Foutloos FC Groningen loopt in Den Haag tegen eerste nederlaag aan

Laatste update:

FC Groningen ging in het Kycera Stadion op zoek naar de derde achtereenvolgende overwinning, maar begon stroef. De thuisploeg kreeg via Kramer de eerste mogelijkheid, waarna een misverstand achterin bij de bezoekers wederom voor dreiging voor het doel van Sergio Padt zorgde. De Groningse goalie toonde zich echter attent en voorkwam verder gevaar. Een combinatie tussen Tjaronn Chery en Nick van der Velden betekende kort daarna het eerste wapenfeit van de bezoekers, maar het schot van laatstgenoemde bleek een eenvoudige prooi voor Martin Hansen.

Het spel ging daarna op en neer. ADO was een aantal maal gevaarlijk na een hoekschop, terwijl Groningen via Jarchinio Antonia op voorsprong had kunnen en misschien wel moeten komen. De rappe vleugelaanvaller ging echter voor eigen succes, waar hij de bal beter had kunnen afspelen naar Danny Hoesen. ADO Den Haag werd daarna sterker en sterker en claimde tot twee keer toe een strafschop, maar scheidsrechter Richard Liesveld wilde daar niks van weten. De 0-0 stand bleef zodoende tot de rust behouden.

Na de pauze was de eerste mogelijkheid om de score te openen voor de gasten, die na een combinatie tussen Antonia en Chery het Haagse doel bestookten. Het was echter ADO dat een paar minuten later toesloeg: Kramer en Kevin Jansen werden nog tegengehouden, maar uiteindelijk belandde de bal bij Thomas Kristensen, die Padt met een schot in de verre hoek het nakijken gaf. ADO bleef daarna de betere ploeg, maar het duurde langs alvorens er verder afstand werd genomen.

Acht minuten voor tijd besliste Kramer de wedstrijd. Roland Alberg stuurde de spits de diepte in, waarna Kramer uit zijn ooghoeken zag dat Padt iets te voor zijn doel stond. Met een fraai lobje werkte hij vervolgens de 2-0 binnen. Een minuut zorgde diezelfde Kramer voor de kers op de taart: na wederom een assist van Alberg schoof hij na het omspelen van Padt de derde en laatste treffer van de middag tegen de touwen.

-

Meer nieuws

NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
1
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
41
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Cziommer onthult welke Premier League-trainer hij naar Ajax probeerde te brengen
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties