Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Foutloos FC Porto scoort erop los in duel met zeven doelpunten

Laatste update:

Porto had de zege al gauw in de tas, want binnen 25 minuten stond het 3-0. Ívan Marcano opende de score door na een hoekschop raak te volleren en Vincent Aboubakar was met een rake rebound verantwoordelijk voor de margeverdubbeling. Moussa Marega maakte er vervolgens 3-0 van, door met een chip af te ronden na een mooie actie en dito steekpass van voormalig FC Twente-aanvaller Jesús Corona.

De koploper van de Liga NOS zat op rozen, maar Portimonense deed voor rust nog wel wat terug in de persoon van linkshalf Shoya Nakajima. In de tweede helft zouden er nog drie treffers vallen: doelman Ricardo Ferreira ging niet vrijuit bij de 4-1 van Yacine Brahimi en de Algerijn scoorde tevens de 5-1. Hij rondde af na een aanval die hij zelf had opgezet. Het slotakkoord was aan Rúben Fernandes, die de tweede van Portimonense maakte.

-
Denk jij dat FC Porto kampioen wordt?

Meer nieuws

Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
2
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
1
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
115
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties