Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Foutloos Spanje meldt zich om titel te verdedigen, Frankrijk wacht af

Laatste update:

Spanje - Georgië 2-0
Waar Vicente del Bosque vrijdag nog koos voor Víctor Valdés onder de lat tegen Wit-Rusland, mocht Iker Casillas nu weer onder de lat beginnen. Verder was opvallend dat achterin plek werd ingeruimd voor Alberto Moreno, verdediger van Sevilla en tot dinsdag nog zonder interland achter zijn naam. De 21-jarige linksback kende een prima avond tegen Georgië, dat nauwelijks aan bod kwam in Albacete. Na vier minuten produceerde Spanje de eerste mogelijkheid al, via Jesus Navas.

Hij ging drie man voorbij en mikte toen op doel, maar zag zijn schot voorbijzeilen. Georgië liep graag en veel achteruit en liet Spanje het spel maken en komen. Het was simpelweg wachten op de 1-0 van het thuisland en die viel ook, na 25 minuten. Negredo maakte het fraai af na voorbereidend werk van Andrés Iniesta, die zich prima voelde in zijn geboortestreek. Later creëerde Negredo nog een goede kans voor zichzelf, maar een fraaie omhaal van de spits werd onder de lat vandaan gehaald door Roin Kvaskhvadze, de doelman van de Georgiërs. Na rust bleef Spanje als vanzelfsprekend bovenliggend en maakte Mata het laatste doelpunt in de kwalificatiecyclus: na geblunder in de Georgische defensie ramde hij de bal van zes meter in de hoek.

Frankrijk - Finland 3-0
Frankrijk wist dat het alleen eerste in de groep kon worden bij een onwaarschijnlijk verlies van Spanje tegen Georgië en dan moesten les Bleus ook nog eens een negatief doelsaldo van drie inhalen. De ploeg van bondscoach Didier Deschamps deed er hoe dan ook alles aan om de Spanjaarden onder druk te zetten en na acht minuten spelen opende Franck Ribéry (wie anders?) de score. De vleugelspeler van Bayern München ontweek een tackle en schoot de bal heerlijk in het dak van het doel.

Finland, dat het deed zonder Niklas Moisander (de Ajacied meldde zich af bij bondscoach Mixu Paatelainen), maar met doelman Niki Mäenpää van VVV-Venlo in het doel, hield vervolgens lange tijd stand tegen de Fransen. Pas een kwartier voor tijd werd het 2-0 en er was een belangrijke rol weggelegd voor Arsenal-spits Olivier Giroud, die de voorkeur kreeg boven Karim Benzema. Giroud werkte een voorzet van Mathieu Debuchy richting het doel, maar Joona Toivio veranderde de bal van richting en de Fin kreeg de treffer op zijn naam. In de absolute slotfase tikte invaller Benzema op aangeven van Ribéry nog binnen voor de 3-0.

-

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties