Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Foutloos Spanje wint ook met B-elftal vrij eenvoudig van Albanië op het EK

Laatste update:

Luis de la Fuente, de Spaanse bondscoach, wijzigde zijn elftal op liefst tien plekken ten opzichte van de zege op Italië (1-0) vorige week donderdag. Alleen verdediger Aymeric Laporte behield zijn basisplaats. Onder meer David Raya (Arsenal), Alejandro Grimaldo (Bayer Leverkusen), Dani Olmo (RB Leipzig), Torres (FC Barcelona) en Joselu (Real Madrid) kregen de kans bij la Roja.

Ook het B-elftal van Spanje liet maandag een prima indruk achter. Na een kwartier leidde dat tot de openingstreffer. Laporte vond Olmo met een splijtende pass, waarna Torres werd weggestoken door de middenvelder van Leipzig. De aanvaller van Barcelona prikte de bal bekeken achter doelman Thomas Strakosha: 0-1.

Vervolgens verzuimden de Spanjaarden om de wedstrijd al voor rust te beslissen. Met name Olmo en Torres kregen diverse kansen om de score uit te breiden, maar het Spaanse vizier stond nog niet helemaal op scherp. Vlak voor de theepauze moest Raya plotseling alert reageren op een afstandsschot van Inter-middenvelder Kristjan Asllani. Daar slaagde de goalie van Arsenal in.

Halverwege werd Laporte vervangen door Robin Le Normand. Na rust bleef Spanje de dominante partij. Joselu dacht te scoren met een prachtige volley, maar zag zijn fraaie poging naast het doel van Strakosha vliegen.

Bij Albanië kwam voormalig Vitesse-huurling Armando Broja na ruim een uur spelen binnen de lijnen. De spits van Chelsea probeerde uit de draai de gelijkmaker binnen te schieten, maar Raya wist de bal te keren met slechts één hand.

In de slotfase zorgde het zestienjarige toptalent Lamine Yamal als invaller voor het nodige vermaak. De vleugelflitser liet zich zien met een sublieme aanname, waarmee hij in één klap twee Albanezen uitspeelde. De Spaanse zege kwam ook door een zwakle inzet van Broja niet meer in gevaar, waardoor de selectie van De la Fuente zich foutloos als groepshoofd wist te plaatsen voor de knock-outfase van het EK.

Meer nieuws

Spanje schrikt even van Georgië maar geeft vervolgens masterclass: 4-1
41
Internationale voetbalfans wijzen massaal naar Xavi Simons na goal Rodri
37
Ajax hakt knoop door over toekomst van routinier Remko Pasveer
11
Georgië zorgt voor absolute sensatie en komt op 0-1 tegen Spanje
18
Twee weinig bescheiden woorden van Bellingham na rake omhaal gaan de wereld rond
43
Engelse fans verlaten stadion net vóór omhaal Bellingham: reactie gaat viraal
18

Meer sportnieuws

Reacties