Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FOX Sports spreekt schande van Bayern-fans: 'Ik trek dat heel erg slecht'

Laatste update:

"Het is echt wel heel bijzonder dat Bayern München zo stelling heeft genomen tegen zijn eigen fans. Het is voor het eerst dat een club echt stelling neemt tegen zijn eigen supporters. Multimiljardair Hopp werd ernstig beledigd, wat veel vaker gebeurt in Duitsland", zegt Bruggink in De Eretribune op FOX Sports. In 2018 toonden supporters van Borussia Dortmund in hun wedstrijd tegen Hoffenheim een spandoek van Hopp onder een crosshair, alsof er met een vuurwapen op de puissant rijke clubeigenaar werd gericht.

Bruggink vindt dat de Bayern-supporters in de spiegel moeten kijken. "De Bayern-fans protesteerden dus tegen Dietmar Hopp omdat hij 'het moderne voetbal' is, maar bij Bayern zit bij thuiswedstrijden een groep mensen in een T-vorm als verwijzing naar T-Mobile (de hoofdsponsor, red.). Dat is dan niet modern voetbal? Ik trek dat heel erg slecht", aldus Bruggink, die vindt dat Hopp juist goede dingen heeft gedaan voor Hoffenheim.

"Wat ze bij Hoffenheim hebben gedaan: ze hebben een hele goede jeugdopleiding, al jaren. Dat heeft Hopp echt van de grond af opgebouwd. En hij is ook geen man die zijn geld er zomaar uittrekt als het even misgaat. Hij heeft in zijn testament staan dat er altijd geld naar Hoffenheim zal gaan, zodat die club voort kan blijven bestaan." Ook Hugo Borst hekelt de actie van de Bayern-supporters. "Goed om stelling te nemen tegen het tuig", zegt Borst. "Het is heel bizar om te zien: de keeper van Hoffenheim speelt gewoon de spits van Bayern aan, die kan hem erin schieten, en die speelt dan weer zachtjes terug."

Marco van Basten begrijpt niet dat de Bayern-fans een probleem hebben met Hoffenheim-eigenaar Hopp. "Het is heel vreemd", zegt de oud-spits. "Waar maken zij zich nou druk om, Bayern München!? Het motief is een beetje vreemd, want je zou zeggen: het is een man die geld in het voetbal pompt, wat we allemaal willen. Daar zou je toch content mee moeten zijn, ook als tegenstander, bij wijze van spreken."

-

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties