Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fraaie rentree Depay helpt Barça aan beëindigen rampreeks

Laatste update:

De spoeling op het middenveld van Barça was voorafgaand aan het duel erg dun. Pedri mist het restant van het seizoen vanwege blessureleed, terwijl ook Nico González tijdens de laatste competitieduels hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komt. Het middenveld werd tegen Mallorca gevormd door Frenkie de Jong, Sergio Busquets en Gavi. De enige overige middenvelder waar Xavi nog over kan beschikken is Riqui Puig. In de verdediging keerde Gerard Piqué terug in de basiself. Zijn basisplaats gaat ten koste van Eric García. Voorin kreeg Depay verrassenderwijs de voorkeur boven Ousmane Dembélé. Hij keerde na twee reservebeurten weer terug in de basis.

Depay betaalde het vertrouwen van Xavi terug door de score te openen in minuut 25. Hij ontving een boogbal van Jordi Alba over de defensie, nam de bal aan op de rand van het strafschopgebied en plantte het leer in de linkerhoek achter doelman Sergio Rico, die als aan de grond genageld stond. Daarmee bepaalde hij direct de ruststand. Na de drie opeenvolgende thuisnederlagen oogde Barcelona vrij nerveus; het aantal kansen was beperkt. De thuisploeg kwam goed weg toen Fer Nino van dichtbij faalde in de afronding na een voorzet van Brian Olivan.

Aan het begin van de tweede helft oogde het spel van Barcelona wat soepeler en liet ook Frenkie de Jong zich af en toe zien in het zestienmetergebied. Het tweede doelpunt kwam op naam van Sergio Busquets, die aan de rand van het strafschopgebied kon uithalen doordat Mallorca de bal niet goed wegwerkte. Zijn lage, diagonale inzet was doelman Rico te machtig. Een doelpunt van Ferran Torres werd afgekeurd omdat Depay in de aanloop buitenspel stond, waarna Antonio Raillo er 2-1 van maakte door de bal binnen te glijden na een vrije trap van Salva Sevilla. In grote problemen kwam Barcelona echter niet meer.

La Liga
FC Barcelona
2 - 1
Real Mallorca

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
16
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
4
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
13
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties