Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

France Football onder de indruk: 'Een nachtmerrie, hij was niet te stoppen'

Laatste update:

France Football, Foot Mercato en Maxifoot kiezen alle voor Tagliafico als man van de wedstrijd. "De offensieve Ajacied was een nachtmerrie voor de verdediging van Lille. Hij was simpelweg niet te stoppen", verzucht France Football, dat als rapportcijfer een acht uitdeelt aan Tagliafico en zijn beoordeling onderbouwt met enkele fraaie wedstrijdstatistieken van de Argentijn: zeven onderscheppingen, een doelpunt en een assist. "Zijn doelpunten, de 3-0, maakte de kleine Argentijn (1 meter 72) met een harde kopstoot uit een hoekschop van Hakim Ziyech." Tagliafico is de enige Ajacied aan wie het bekende magazine een acht uitdeelt: André Onana, Lisandro Martínez, Edson Álvarez, Ziyech en David Neres krijgen allen een zeven.

Nét geen 10 voor twee sensationele Ajacieden tegen Lille OSC

Het spelersrapport van Voetbalzone na Ajax - Lille OSC Lees artikel

Foot Mercato heeft eveneens een acht over voor het puike optreden van Tagliafico. "Hij was zonder enige twijfel de beste man van het veld. Hij oogde angstig nadat hij in de openingsfase aan het shirt van zijn tegenstander hing, maar hij leverde na ruim een kwartier de assist op de 1-0 van Quincy Promes. In vrijwel alle persoonlijke duels met Renato Sanches kwam hij als winnaar uit de bus. Met een overtuigende kopbal besliste hij vervolgens de wedstrijd", schrijft de scribent. Martínez krijgt ook als rapportcijfer een acht, maar hij moet landgenoot Tagliafico toch voorrang verlenen wat betreft de man of the match-award.

Tot slot heeft Tagliafico ook op Maxifoot de meeste indruk gemaakt: de linksback van Ajax kan opnieuw een acht bijschrijven. "De linkerkant van Ajax werd net als vorig seizoen uitstekend bestreken! Tagliafico was defensief onberispelijk tegenover een teleurstellende Renato Sanches en scherp in de laatste fase, met uiteraard zijn beslissende voorzet op Quincy Promes. De kers op de taart was voor de Argentijn zijn doelpunt in de tweede helft", zo klinkt het.

Vond jij Nicolás Tagliafico ook de beste man van het veld?

Meer nieuws

Vitesse vindt mogelijke redding op bijna 5.000 km afstand en voert al gesprekken
10
Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
32
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
6
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
116
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties