Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

France Football ziet in landgenoot ideale opvolger Memphis Depay

Laatste update:

France Football denkt dat Boadu met zijn snelheid, veelzijdigheid, werklust en scorend vermogen goed past in het 3-5-2-systeem van trainer Rudi Garcia. De eventuele komst van de AZ-aanvaller zou goed zijn voor de concurrentiestrijd in de voorste linie van Olympique Lyon, zo klinkt het. Ook het feit dat Boadu al speelminuten heeft gemaakt in het Nederlands elftal laat zien dat hij het topniveau aankan. Als alternatief wordt Facundo Pellestri naar voren geschoven, een achttienjarige vleugelaanvaller die furore maakt bij Peñarol uit Uruguay.

'Koeman richt in zoektocht in Eredivisie pijlen niet alleen op Ajax'

In de zoektocht naar aanwinsten voor Barcelona kijkt Ronald Koeman rond in Nederland.Lees artikel

Het is niet de eerste keer dat Boadu in verband wordt gebracht met een transfer richting een topcompetitie. Sport schreef onlangs zijn naam op als toekomstige aanwinst van Barcelona. Boadu liet vorige week bij FOX Sports echter weten dat Barcelona wat hem betreft geen realistische optie is. "Ik denk dat ik daar nog niet klaar voor ben", zo gaf de jongeling van AZ eerlijk toe. "Eerst maar eens tegen Viktoria Plzen mijn goals maken, in de Champions League." Volgens Boadu zijn er in Alkmaar nog geen aanbiedingen voor hem binnengekomen. "Dat weet ik niet, dat moet je aan Max (Huiberts, technisch directeur AZ, red.) vragen. Ik focus me gewoon op AZ." Boadu beschikt bij AZ over een contract tot de zomer van 2023.

Het is volgens France Football aannemelijk dat naast Depay meer topspelers kiezen voor een vertrek bij Olympique Lyon. Ook Moussa Dembélé en Houssem Aouar zijn in trek bij verschillende Europese topclubs, zeker na de fraaie prestaties in de Champions League. Dembélé is door Sport al aangemerkt als opvolger van Luis Suárez, die Barcelona op korte termijn lijkt te verlaten.

Denk jij dat Myron Boadu goed genoeg is voor Olympique Lyon?

Meer nieuws

Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
1
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
6
Maarten Martens blijft na 'bijzonder seizoen' definitief aan als coach van AZ
16
VZ Kort: Florian Wirtz volgt Jude Bellingham op en wint prestigieuze prijs
77
Dit is de reden waarom Farioli Ajax boven Brighton gaat verkiezen
36
'Arsenal wil Ajax naast Hato en Ramaj ook beroven van andere sleutelspeler'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties