Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

'Agressieve' Wout Weghorst beukt tegenstander omver en zorgt voor frustratie

Laatste update:

In een video-item voor het Amsterdamse medium bespreekt Driessen de oefenwedstrijd met presentator Pim Sedee. Havelse werd met 6-1 aan de kant gezet dankzij goals van Weghorst (twee), Micky van de Ven (twee), Brian Brobbey en Jeremie Frimpong.

In het duel, dat twee helften van 35 minuten kende, kwamen met name de reserves van Oranje aan de bak. De basisspelers tegen Oostenrijk bleven achter in het spelershotel.

Weghorst kwam dus wel in actie. "Hij had nog iemand omver gebeukt, dat vonden ze (de spelers van Havelse, red.) niet zo leuk. Ze vonden hem wel heel agressief", zo weet Driessen.

De amateurclub had van de KNVB te horen gekregen dat ze niet agressief mochten spelen in de oefenwedstrijd, vermoedelijk uit angst voor blessures. "Weghorst deed dat dus wel. Hij scoorde ook twee keer."

'Pijnlijke middag' voor De Ligt


Voor één speler van het Nederlands elftal verliep het duel niet op rolletjes. "Het werd een pijnlijke middag voor Matthijs de Ligt", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

"Hij werd voorbij gespeeld door een speler van een club uit de vierde divisie van Duitsland en die scoorde ook nog." Of het tegendoelpunt daadwerkelijk een fout van De Ligt was, is niet bekend.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Feyenoords 'ideale opvolger van Berghuis' kan Nederland pijn doen op het EK
4
Chelsea en Tottenham hopen deal voor tiener van bijna 50 miljoen te kapen
6
Duitsland bereikt kwartfinale op het EK na bewogen avond in Dortmund
125
Voetbalprominenten spreken schande van penalty Duitsland: 'Kotsmisselijk'
54
Duitsland - Denemarken stilgelegd vanwege onweer en flinke hagelbui
27
Italiaanse media vernietigend na wanprestatie Azzurri op EK: 'Gezichtsverlies!'
29

Meer sportnieuws

Reacties