Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

FC Utrecht haalt speler met LaLiga-ervaring voor versterking op de vleugels

Laatste update:

Na het vertrek van onder meer Othmane Boussaid zocht Utrecht nieuw elan voor op de vleugels. Met de komst van Rodríguez heeft Jans weer wat meer te kiezen voorin.

Rodríguez is een jeugdproduct van Celta de Vigo, waar hij eind 2022 debuteerde in de hoofdmacht. Sindsdien verzamelde de Spaans jeugdinternational 32 officiële optredens voor de LaLiga-club.

Rodríguez ziet de Eredivisie als een geschikte plek om te rijpen, en maakt dan ook graag de overstap. Hij is naast rechtsbuiten ook als linksbuiten of valse spits te gebruiken

Daarmee zou de rechtspoot ook als directe vervanger van Boussaid kunnen dienen. De vertrokken smaakmaker opereerde doorgaans vanaf de linkervleugel.

Eerder verzekerde Utrecht zich al van de komst van Paxten Aaronson (Eintracht Frankfurt, huur), David Min (RKC Waalwijk), Siebe Horemans (Excelsior), Matisse Didden (Roda JC), Alonzo Engwanda (RSC Anderlecht) en Andreas Dithmer (FC Kopenhagen).

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
107
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Colombia treft Uruguay
10
Brazilië uitgeschakeld op Copa América na dramatische pot tegen Uruguay
6
James Rodríguez de recordboeken in met twee assists en een goal voor Colombia
12
Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
23
Van Hooijdonk noemt verrassende naam: 'Hij maakte het verschil bij Oranje'
10

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties