Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Manchester United komt met langverwachte mededeling over Erik ten Hag: 'Here to stay'

Laatste update:

Door het zetten van zijn handtekening ligt Ten Hag tot medio 2026 vast bij Manchester United. Via de clubwebsite geeft hij een korte reactie op zijn aanblijven. "Ik ben erg blij dat ik een overeenstemming heb bereikt met Manchester United om de samenwerking voort te zetten. Terugkijkend op de afgelopen twee jaar kunnen we met trots terugkijken op twee prijzen en vele voorbeelden van vooruitgang. Het project is echter nog niet klaar."

Ten Hag heeft er twee seizoenen opzitten als manager van Manchester United. Het eerste seizoen sloot hij af met een derde plaats in de Premier League, waardoor Champions League-voetbal terugkeerde op Old Trafford. Daarnaast werd met de EFL Cup voor het eerst in zes jaar een prijs veroverd. Wel was Manchester City in de finale van de FA Cup met 2-1 te sterk.

Afgelopen seizoen verliep een stuk moeizamer voor Ten Hag. De selectie van Manchester United werd geteisterd door blessureleed en vanwege de achtste plaats in de Premier League werd gevreesd voor zijn baan. De kritiek verstomde enigszins na het verrassend winnen van de FA Cup. In de eindstrijd werd topfavoriet Manchester City met 1-2 verslagen.

Ontslag hing in de lucht


In de Britse media doken verhalen op over het einde van Ten Hag bij Man United, ook al had hij de FA Cup gewonnen. Onder meer kwaliteitskrant The Guardian sloeg een flater met die berichtgeving. Enkele weken later wist The Athletic echter te melden dat de Nederlander mocht aanblijven bij de grootmacht uit Manchester.

Vernieuwde technische staf


Ook sportief directeur Dan Ashworth komt aan het woord op de clubwebsite van Manchester United. "Met twee prijzen in de afgelopen twee seizoenen heeft Erik zijn reputatie als een van de meest consistente succesvolle coaches in het Europese voetbal verstevigd", klinkt het lovend.

Ashworth geeft aan dat er tijdens de evaluatie van het afgelopen seizoen meerdere verbeterpunten aan het licht zijn gekomen, maar heeft er vertrouwen in dat Ten Hag die middels zijn aangevulde technische staf door kan voeren. "Met onze versterkte technische staf kijken we ernaar uit om hand in hand met Erik samen te werken en onze gezamenlijke ambities voor Manchester United te realiseren." Ruud van Nistelrooij en René Hake gaan Ten Hag zo goed als zeker ondersteunen in Manchester.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Absolute uitblinker De Vrij krijgt een 8, ook zes onvoldoendes bij Oranje
107
Programma, uitslagen en standen Copa América 2024: Colombia treft Uruguay
10
Brazilië uitgeschakeld op Copa América na dramatische pot tegen Uruguay
6
James Rodríguez de recordboeken in met twee assists en een goal voor Colombia
12
Koeman loopt vervroegd weg bij pers na Nederland - Turkije: 'Waar ga je heen?'
22
Van Hooijdonk noemt verrassende naam: 'Hij maakte het verschil bij Oranje'
10

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties