Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frank de Boer kan naar Premier League na concrete interesse'

Laatste update:

Crystal Palace is momenteel op zoek naar een nieuwe manager, nadat Sam Allardyce besloot te vertrekken. Hij leverde na de handhaving zijn contract in bij the Eagles en ging met pensioen. Er is inmiddels contact geweest tussen De Boer en Crystal Palace. Engelse media schreven dat er al een naderend akkoord zou zijn tussen beide partijen, maar daar is voorlopig nog geen sprake van.

De Boer hoopt komende weken ergens aan de slag te kunnen, want de oefenmeester wil graag de gehele voorbereiding mee maken met zijn nieuwe club. Afgelopen zomer werd hij relatief laat aangesteld bij Internazionale, waar hij dus al in november moest vertrekken. In een eerder stadium toonden Club Brugge en Rangers FC interesse in De Boer, maar hij heeft de voorkeur om in de Premier League aan de slag te gaan.

Zou jij Crystal Palace een goede club vinden voor Frank de Boer?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
14
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
58
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties