Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frank de Boer kan rekenen op forse ontslagvergoeding bij Crystal Palace'

Laatste update:

De Boer tekende eind juni een driejarig contract op Selhust Park en zou in die periode 6,6 miljoen euro gaan opstrijken. De ex-trainer van Ajax en Internazionale haalde het einde van die termijn echter niet, waardoor Crystal Palace volgens The Times genoodzaakt was zijn tot medio 2020 doorlopende verbintenis tegen een bedrag van ruim twee miljoen euro af te kopen.

Crystal Palace besloot maandag te breken met De Boer, 77 dagen na zijn aanstelling in juni. Onder leiding van de 47-jarige trainer verloren the Eagles hun eerste vier wedstrijden in de Premier League, zonder ook maar één doelpunt te maken. Vorig jaar besloot ook Internazionale al vroegtijdig afscheid te nemen van De Boer.

Zie jij Frank de Boer ooit nog bij een topclub werken als trainer?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
4
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties