Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frank de Boer kijkt ogen uit: 'Het mooiste stadion dat ik ooit heb gezien'

Laatste update:

De Boer vindt Atlanta United en de Amerikaanse competitie absoluut geen stap terug. Hij gelooft dat hij zich weer in de kijker van de Europese clubs kan spelen. "Mensen denken vaak dat het voetbal in Amerika minder is, maar hier blijkt uit niets dat dat zo is. Ik ben beland bij een echte voetbalclub", vertelt De Boer in gesprek met de NOS. "Ik weet het zeker: als ik hier iets goeds neerzet, kom ik vanzelf weer in de picture bij clubs in Europa."

Hoe ziet het programma van Frank de Boer bij Atlanta United eruit?

In aanloop naar de start van de competitie hebben Frank de Boer en zijn staf nog bergen werk te verzetten. We kijken naar het programma van Atlanta United en alles wat de Nederlander in aanloop naar de start van het nieuwe seizoen nog te wachten staat.Lees artikel

De Boer ziet zijn baan in de Verenigde Staten vooral als een uitdaging. "Hoe je dit gaat beleven, dat maakt je als mens veel completer, denk ik. Dat merkte ik al toen ik als speler naar Qatar en Turkije ging. Het is een verrijking voor ons allemaal." Het gaat uiteraard allemaal om prestaties. Hij wil, of beter gezegd moet, de club naar de tweede landstitel op rij leiden. "Wij zijn hunted, de ploeg waarop wordt gejaagd. En we willen de CONCACAF Champions League winnen."

De Boer is te spreken over de selectie 'van een vrij hoog niveau'. "We zijn nu bijna drie weken bezig en het heeft me best verrast. De discipline, hoe snel ze dingen oppakken: het ziet er hartstikke goed uit. Ik ben echt heel positief." Ook de faciliteiten, zoals het imposante Mercedes-Benz Stadium, maken indruk. "Het mooiste stadion dat ik ooit heb gezien. En ik heb heel veel stadions gezien."

Meer nieuws

Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
13
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
2
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
4
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
9
Uitleveringsproces Promes aan Nederland begonnen: 'Dan kan het heel snel gaan'
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties