Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frank de Boer maakt met royale overwinning einde aan reeks van Kansas

Laatste update:

De manschappen van De Boer trokken de wedstrijd naar zich toe naarmate de eerste helft vorderde. Na een paar kleine kansen voor Kansas City domineerden de bezoekers in het Children's Mercy Park. Het duurde even voordat Atlanta zichzelf beloonde, maar in minuut 39 was het raak via Josef Martínez. De Gouden Schoen-winnaar van het afgelopen seizoen reageerde attent op een rebound, na een gepareerd schot van Ezequiel Barco, en was eerder bij de bal dan doelman Tim Melia: 0-1.

Kort na rust breidde Atlanta de marge uit. Toen Kansas City de bal niet weg kreeg, kwam het leer voor de voeten van Barco. Vanaf een meter of twintig stuurde hij de bal met een hard schot in de linkerhoek. Atlanta hield zich daarna goed staande en besliste de wedstrijd via Martínez. Voor de derde keer speelde Barco een hoofdrol bij het doelpunt. De Argentijn veinsde een schot en bediende vervolgens de spits, wiens schot in het dak van het doel onhoudbaar bleek voor de doelman van de thuisploeg.

Atlanta boekte de derde zege van het seizoen; al die overwinningen kwamen in de laatste vier wedstrijden van de ploeg van De Boer. De club heeft elf punten verzameld uit de eerste acht wedstrijden en staat daarmee op de negende plek in de Eastern Conference van de Amerikaanse competitie. Gezien veel omringende ploegen meer wedstrijden hebben gespeeld, mag Atlanta omhoog kijken.

-

Meer nieuws

Beschonken Tillman vroegtijdig gesneuveld tijdens PSV-huldiging: 'Hij leeft nog'
12
'Bayern laat interesse in Ten Hag varen en schakelt door naar nieuwe kandidaat'
15
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
9
Alex Kroes getoond als keiharde onderhandelaar: 'Liet deal op 180 euro klappen'
17
Bij PSV vertrekkende Ernest Faber kan elders in Nederland aan de slag
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties