Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frank de Boer mist dat stukje, wat dat betreft vond ik hem onmenselijk'

Laatste update:

Janssen werkte in zijn carrière met veel trainers samen, onder wie Ronald Koeman, die zijn trainersloopbaan begon bij Vitesse. De huidige bondscoach van Oranje was volgens Janssen 'iemand die zijn hand op je schouder legde en vroeg hoe het met je gaat'. "Of ik daar beter van ging voetballen? Ja, honderd procent", aldus de voormalig spelmaker.

"Als je een trainer voor de groep hebt staan waar je je goed bij voelt, dan speel je altijd beter dan bij een trainer waar je dat niet hebt. Zelfde verhaal met Steve McClaren later bij FC Twente, voor hem ging ik door het vuur. Frank de Boer (voormalig trainer Ajax, red.) mist dat stukje in zijn omgang met spelers. Wat dat betreft vond ik Frank de Boer onmenselijk."

In 2011 ruilde Janssen FC Twente in voor Ajax, maar na een jaar was hij alweer speler van Vitesse. Janssen was ten tijde van zijn dienstverband bij Ajax in Arnhem blijven wonen, waardoor hij iedere dag een paar uur in de auto zat. Janssen was op een gegeven moment klaar met het reizen en heeft dat ook aan De Boer verteld. "Natuurlijk moet je ook concluderen dat ik bij Ajax een heel andere rol kreeg toebedeeld als bij FC Twente."

"Alle credits voor Frank dat hij mij open en eerlijk vroeg na dat seizoen wat ik eigenlijk wilde. Ik heb hem gezegd dat ik naar Vitesse wilde terugkeren. No hard feelings naar elkaar, ik vind Frank nog steeds een goede trainer. Hij wist ook goed de juiste mensen om zich heen te verzamelen die zijn zwakheden compenseerden. Wat hij bij Ajax heeft gepresteerd is zijn kwaliteit geweest, dat kunnen weinig mensen zeggen", aldus Janssen.

Meer nieuws

'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
1
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
3
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
28
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
10
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
21
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties