Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frank de Boer mist één naam in voorselectie: 'Misschien wel beter dan De Ligt'

Laatste update:

Veltman is geen onbekende van De Boer. De twee werkten in het verleden samen bij Ajax, alvorens de verdediger naar Engeland vertrok. Bij Brighton is Veltman steevast verzekerd van een basisplaats en speelt hij in een vijfmansdefensie. "Ik ken hem heel goed", vertelt De Boer bij Viaplay. "Hij is echt aan een goed seizoen bezig. Vorig jaar heeft hij ook bijna alles gespeeld. Ik vind dat hij het hartstikke goed doet. Hij mag er heel trots op zijn wat hij de laatste jaren heeft laten zien. Ik denk dat hij blij is dat hij alles mag spelen bij Brighton."

Dat Veltman niet is opgenomen in de voorlopige WK-selectie van Oranje, vindt De Boer opmerkelijk. "Ik vind dat een beetje raar", aldus de oud-bondscoach. "Als je er toch 39 selecteert, had je er ook veertig kunnen selecteren. Hij speelt in hetzelfde systeem als het Nederlands elftal. Als ik moet kiezen tussen Matthijs de Ligt en Joël Veltman op de plek waar Jurriën Timber nu speelt, is Veltman misschien wel beter op die plek. Hij speelt al heel lang op die positie. De Ligt staat links centraal bij Bayern. Hij had er best bij mogen zitten."

Van Gaal heeft veel opties in de achterhoede. De voorbije interlands werden Virgil van Dijk, Nathan Aké (links) en Timber (rechts) als centrale verdedigers geposteerd. Ook Daley Blind, Stefan de Vrij en De Ligt komen in aanmerking voor het hart van de defensie. Van Gaal heeft in de voorselectie bovendien plaatsen ingeruimd voor Sven Botman, Micky van de Ven en Pascal Struijk. Van de 39-koppige voorselectie blijven 26 namen over, wat betekent dat dertien spelers nog een belletje van de bondscoach kunnen verwachten.

Vind jij dat Joël Veltman in de voorselectie had moeten zitten?

Meer nieuws

Feyenoord heeft lijstjes klaar en toont interesse in vier buitenlandse spelers
0
Hoofd jeugdopleiding Ernest Faber verruilt PSV voor buitenlands avontuur
1
Ajax ziet talent dat contractaanbod afwijst na 12 officiële duels vertrekken
32
AD noemt 4 Oranje-internationals die Koeman tijdens stage moeten overtuigen
15
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Drie clubs uit de Engelse top dingen om handtekening van Crysencio Summerville
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties