Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frank de Boer onthult al nummer één onder de lat bij Nederlands elftal

Laatste update:

"We gaan de komende dagen kijken hoe Jasper er in fysiek opzicht voorstaat en als dat goed is, dan is hij op dit moment de nummer één bij mij", zei De Boer op de persconferentie na zijn debuut tegen Mexico (0-1 verlies) als bondscoach. Hij wees er al eerder op dat Cillessen terugkomt van een blessure en daarom keepte Tim Krul woensdag. "We willen we rustig optrainen. Van Tim weten we dat hij helemaal fit is."

Meer: Johan Derksen: ‘Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal’

"En hij heeft goed gepresteerd bij zijn club. Nu hebben we voor hem gekozen." Cillessen staat in principe in de komende twee Nations League-duels met Bosnië en Herzegovina (zondag) en Italië (woensdag) onder de lat. Ook afgelopen seizoen was de doelman in Oost-Spanje niet altijd verzekerd van een basisplaats, mede door blessureleed, maar de 31-jarige Nederlander kwam nog wel tot dertig duels in alle competities.

De Boer deelt complimenten uit na nederlaag Mexico: 'Prima debuut'

Virgil van Dijk treurde niet te veel na de nederlaag tegen Mexico. De aanvoerder zag genoeg aanknopingspunten waar de ploeg mee vooruit kan en was lovend over debutanten Owen Wijndal en Teun Koopmeiners. "Een geweldige eerste wedstrijd, vond ik. Natuurlijk kunnen er dingen beter, maar het is knap als je dit laat zien op het allerhoogste niveau", vertelde de verdediger van Liverpool aan de NOS.

De Boer koos in zijn eerste interland voor de nodige wijzigingen. "We traden vanavond aan in een formatie die weinig heeft samengespeeld. Natuurlijk mag dat geen excuus zijn, maar het was wel even wennen", erkende Van Dijk. "Bovendien speelden we tegen een goed Mexico, dat met veel passie speelt en over veel kwaliteit beschikt. We hadden al wel een lastige wedstrijd verwacht. Je wilt winnen, hoe dan ook. In de slotfase gingen we alles of niets spelen, maar uiteindelijk was het niet genoeg. We moeten zorgen dat we er zondag staan."

-

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
9
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties