Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frank de Boer reageert bijzonder op goal: 'Slechtste penalty die mogelijk is'

Laatste update:

Arsenal veegde compleet de vloer aan met West Ham, dat bij rust al met 0-4 achter stond. Saka werd vijf minuten voor het rustsignaal gevloerd door doelman Alphonse Aréola en mocht zelf achter de bal gaan staan. De rechtsbuiten schoot hem halfhoog rechts binnen, terwijl Areola de andere kant op dook.

"Iedereen zal tegen mij zeggen: 'Wat lul je nou uit je nek?' Maar dit is een slechte penalty", aldus De Boer. "Iedereen denkt dat het een goede penalty is omdat-ie zit, maar hij gaat halfhoog..."

Het valt De Boer op dat Saka bij de penalty totaal geen oog heeft voor Aréola. "Niet kijken waar de keeper heen gaat. Het is vijftig procent kans dat-ie zit, want hij hoopt maar dat de keeper naar de andere hoek gaat."

"Als de keeper in de juiste hoek zit, dan heeft-ie hem honderd procent. Het is de slechtste penalty die je maar kan nemen", besluit De Boer.

Arsenal won de wedstrijd uiteindelijk met liefst 0-6.

Meer nieuws

Kwakman vindt rood voor Ajax-speler volkomen logisch: 'Heel gek en smerig'
7
Ajax weet weer wat winnen is en maakt einde aan ongeslagen reeks FC Utrecht
116
Fans Ajax én FC Utrecht scanderen massaal één naam in minuut 71
9
Arne Slot verrast en kiest in opstelling Feyenoord voor Zerrouki én Milambo
19
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Feyenoord
87
Live meepraten in de Eredivisie: sc Heerenveen - PEC Zwolle
0

Meer sportnieuws

Kan er maar één zijn! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties