Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frank de Boer sleept met Atlanta United tweede hoofdprijs in de wacht

Laatste update:

Atlanta kwam in het eigen Mercedes-Benz Stadium, waar een voor een U.S. Open Cup-finale recordaantal fans (35.709) zaten, al vroeg op voorsprong. Chase Gasper zag hoe hij een pass van Leandro González Pirez fors van richting veranderde en het leer ongelukkig over zijn eigen doelman Vito Mannone werkte: 1-0. In de zestiende minuut kwamen the Five Stripes op 2-0 toen Gonzalo 'Pity' Martinez een pass van Justin Meram verzilverde.

Minnesota United gaf de strijd niet op en verkleinde vlak na rust de nadelige marge. Na voorbereidend werk van Kevin Molino werkte Robin Lod de bal achter Brad Guzan. Gonzalez Pires kreeg twee gele kaarten in drie minuten tijd, waardoor Atlanta het laatste kwartier met tien man moest volbrengen. Minnesota slaagde er echter niet in om de achterstand weg te poetsen.

De U:S. Open Cup is voor Atlanta alweer de derde hoofdprijs in nog geen twaalf maanden tijd en betekent een plek in de volgende CONCACAF Champions League-editie. De prolongatie van de landstitel is het volgende doel van de werkgever van De Boer. Atlanta leidt momenteel de Eastern Conference, met evenveel punten als Philadelphia Union: 48.

Atlanta heeft echter een duel minder gespeeld dan de medekoploper en moet bovendien rekening houden met New York City FC. De nummer drie heeft maar een punt minder én twee duels minder achter de rug.

Meer nieuws

Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
0
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
14
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
3
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
147
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15
Ancelotti zet Camavinga verrassend genoeg op de bank tegen Bayern
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties