Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Frank is nu nog niet klaar voor een echte Europese topclub'

Laatste update:

De Boer is tevreden bij Ajax, maar sluit een vertrek niet bij voorbaat uit: wanneer hij een aanbieding krijgt, wil hij die rustig bestuderen. Co Adriaanse denkt dat De Boer echter beter nog even bij Ajax kan blijven: "Frank is nu nog niet klaar voor een echte Europese topclub, maar als hij nog een paar jaar bij Ajax blijft, wordt hij rijper, ervarener en dan is hij over een paar jaar wel klaar voor een grote Europese club", stelde Adriaanse zondagavond aan tafel bij Studio Voetbal.

Ronald Waterreus zei dat Ajax er verstandig aan zou doen De Boer voor de club te behouden. "Mocht Frank gaan, dan heeft Ajax een groot probleem. Ik ben ervan overtuigd dat die vier titels voor een groot deel op zijn conto te schrijven zijn", zei de voormalig doelman. Het contract van De Boer bij Ajax loopt tot de zomer van 2017 door.

-
Frank de Boer is nog niet klaar voor een Europese topclub

Meer nieuws

Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
5
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
8
Besiktas plaatst zich voor bekerfinale en kan seizoen kleur geven
2
Emotionele Noa Lang doet zijn verhaal op Instagram: 'Er zijn fouten gemaakt'
13
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
10
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties