Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Frank Lampard: 'De toekomst zal uitwijzen of dit een droombaan is'

Laatste update:

"Iedereen kent mijn verleden bij deze club", werd de nieuwbakken manager van Chelsea geciteerd. "Ik weet niet of dit zozeer een droombaan is, ik voel niet de behoefte om er een titel op te plakken. Ik heb uiteraard veel gevoel bij deze club en zal mijn uiterste best doen om succesvol te zijn. De toekomst zal uitwijzen of dit inderdaad een droombaan voor mij is geweest."

Lampard staat naar eigen zeggen voor de grootste uitdaging in zijn nog prille trainersloopbaan, die een jaar geleden begon bij Derby. "Zeker nu mijn carrière als speler achter mij ligt. Daarnaast ga ik graag een uitdaging aan. Toen ik hier als speler begon (in 2001, red.) waren er de nodige twijfels. Die heb ik weten weg te werken. Als manager moet ik weer helemaal opnieuw beginnen."

Chelsea eindigde afgelopen seizoen als derde in de Premier League en keert dus terug in de Champions League. Daarnaast werd de Europa League veroverd, waardoor de verwachtingen voor volgend seizoen hooggespannen zijn. Lampard weigert echter om al te grote ambities uit te spreken, al weet hij als geen ander dat de lat hoog ligt in West-Londen. "Willen we elke seizoen in de Champions League spelen? Ja, natuurlijk. Dat moet ieders motivatie zijn. We willen competitief zijn en spelers progressie laten boeken, maar uitspraken over een positie op de ranglijst laat ik liever achterwege."

De opvolger van Maurizio Sarri, die Chelsea verliet voor Juventus, kan niet beschikken over Eden Hazard. De Belgische aanvaller werd voor meer dan honderd miljoen euro verkocht aan Real Madrid. "Eden wilde graag aan een nieuw avontuur beginnen. Chelsea en de supporters hebben dat zonder moeite geaccepteerd, waardoor de verstandhouding niet vertroebeld is. Als fan van Chelsea en voormalig ploeggenoot vind ik dat hij deze club ontzettend veel gegeven heeft. We zijn dankbaar dat Eden hier zolang heeft gespeeld."

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
6
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties