Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frank Lampard komt met blessureupdate over Hakim Ziyech

Laatste update:

Ziyech laat maandag een MRI-scan maken van zijn rechterbovenbeen. "We moeten de uitslag afwachten", vertelde Lampard daags voor het laatste groepsduel met FK Krasnodar in de Champions League. "Hakim heeft het gevoel dat het niet zo erg is. Dat zou betekenen dat hij er slechts een paar weken uit ligt."

Ziyech kon door blessureleed pas op 13 oktober zijn debuut voor Chelsea maken en speelde tot dusver dertien duels in alle competities. Daarin was hij goed voor twee doelpunten en drie assists. Het duel met FK Krasnodar moet de Marokkaans international zodoende aan zich voorbij laten gaan. Na dinsdag staan er deze maand voor the Blues nog vijf Premier League-duels op het programma. Zo staat de derby tegen Arsenal op Boxing Day gepland.

Chelsea is met dertien punten uit vijf duels al zeker van de eerste plaats in de groep en een vervolg in de knock-outfase. Lampard geeft Kepa Arrizabalaga, die na een aantal mindere optredens zijn basisplaats is kwijtgeraakt aan nieuwkomer Edouard Mendy, tegen Krasnodar weer een kans onder de lat.

UEFA Champions League
Chelsea
1 - 1
FK Krasnodar

Meer nieuws

Het Nieuwsblad heeft pijnlijke statistiek over België: 'Eerste keer sinds 2010'
8
Shirts met naam van één speler 'verreweg het populairst' onder Oranje-fans
10
BILD pakt uit met quotes van 'Valentijn Derksen': 'Best of both worlds'
0
Wilfred Genee krijgt genadeloze mededeling van zijn leiding bij Talpa
0
NOS noemt opvallende speler als nieuw 'wapen' na training Nederlands elftal
27
Live meepraten op het EK: Oostenrijk - Frankrijk
326

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties